Zakelijk

spotlight-bnb

Zakelijk

Ondernemers welkom bij Business Netwerk Betuwe  

Business Netwerk Betuwe is hét zakelijk netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar ontmoeten in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur is de mogelijkheid om zakelijk te komen netwerken, waarbij er ook inspiratie opgedaan wordt tijdens de inspirerende en interessante gastpresentaties. Voor ondernemers uit het knooppunt Arnhem –Nijmegen, de Overbetuwe en omliggende regio’s, is er volop gelegenheid om op de maandelijkse zakelijke bijeenkomsten te sparren met andere ondernemers. Wil jij ook een succesvol zakelijk netwerk opbouwen, ondernemers ontmoeten en new business genereren? Organisator José Peters en gastvrouw Dominique Peters heten jullie van harte welkom! 

bnb zakelijk v2

Zakelijk netwerk opbouwen 

Business Netwerk Betuwe richt zich op de Business to business (B2B) met een maandelijks terugkerende mogelijkheid om zakelijk te netwerken, waar 80 tot 100 ondernemers en bezoekers elkaar ontmoeten. Elke derde donderdag van de maand organiseert José Peters met veel plezier en passie een inspirerend zakelijke samenkomst, met als doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden en een succesvol zakelijk netwerk op te bouwen.  

Door de hele specifieke, persoonlijke en succesvolle strategie is er inmiddels een krachtig zakelijk netwerk ontstaan. Daarnaast blijft de lijst van ondernemers, die deel uitmaken van dit succesvolle initiatief, steeds weer groeien. De grote diversiteit van het zakelijk netwerk maakt het tot een inspirerend en informeel zakelijk netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe op grote waardering kan rekenen. 

Wil je graag op maandelijkse basis naar een zakelijke bijeenkomst, een groot zakelijk netwerk opbouwen? Business Netwerk Betuwe biedt jou de mogelijkheid om in een open en ongedwongen setting de maandelijkse zakelijke evenementen bij te wonen! Wil je graag een zakelijk evenement of bedrijfsevenement organiseren in combinatie met Business Netwerk Betuwe? De organisatie van zakelijke bijeenkomsten op eigen locatie zijn in goede handen bij Business Netwerk Betuwe! In overleg met José zijn vele opties bespreekbaar. 

Zichtbaarheid en naamsbekendheid 

Wil je naast het opbouwen van een zakelijk netwerk ook (online) zichtbaar zijn? Bij Business Netwerk Betuwe vinden wij het erg belangrijk dat je naast het bezoeken van de zakelijke bijeenkomsten het opbouwen van een zakelijk netwerk ook naamsbekendheid krijgt! Als sponsor of (premium) partner geniet je niet alleen van de maandelijkse offline evenementen maar via de nieuwe website ook van een groot online bereik! Daarnaast is José graag de verbindende factor tussen jou en de overige sponsoren, partners en leden.  

Voor ondernemers uit zakelijk Arnhem, Nijmegen en Betuwe tot vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen en bij te praten over alles wat je als ondernemer of ondernemende werknemer bezighoudt. Kortom, wil je graag kennis maken met Business Netwerk Betuwe? Wij ontvangen je graag als gastbezoeker op een van onze zakelijke netwerk evenementen.