Events

spotlight-bnb

Events

Welkom bij Business Netwerk Betuwe 

Business Netwerk Betuwe is hét netwerk voor business events waar succesvolle ondernemers elkaar ontmoeten in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur is er een netwerkevent waarbij er ook tijd is voor inspirerende en interessante gastpresentaties. Voor ondernemers uit het knooppunt Arnhem – Nijmegen, de Betuwe en omliggende regio’s, is er volop gelegenheid om op de maandelijkse events te sparren met andere ondernemers. Wil jij ook een succesvol business netwerk opbouwen en ondernemers ontmoeten op business events? Organisator José Peters en gastvrouw Dominique Peters heten jullie van harte welkom!

bnb netwerk meeting foto

Maandelijkse events

Business Netwerk Betuwe richt zich op de Business to business (B2B) met maandelijkse netwerkevents, waar 80 tot 100 ondernemers en bezoekers elkaar ontmoeten. Elke derde donderdag van de maand organiseert José Peters met veel plezier en passie een inspirerend bedrijfsevent, met als doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke, persoonlijke en succesvolle strategie en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uitmaken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk ontstaan. De grote diversiteit van business events maakt het tot een inspirerend en informeel netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe op grote waardering kan rekenen.

Wil je graag op maandelijkse basis naar een bedrijfsevent en nieuwe contacten leggen? Business Netwerk Betuwe biedt jou deze mogelijkheid in een open en ongedwongen setting de maandelijkse events bij te wonen! Wil je graag een bedrijfsevent of business event organiseren in combinatie met Business Netwerk Betuwe? De organisatie van bedrijfsevents op eigen locatie zijn in goede handen bij Business Netwerk Betuwe! In overleg met José zijn vele opties bespreekbaar.

Zichtbaarheid en naamsbekendheid

Wil je naast de business events ook (online) zichtbaar zijn? Bij Business Netwerk Betuwe vinden wij het erg belangrijk dat je naast het bezoeken van de bedrijfsevents ook naamsbekendheid krijgt! Als sponsor of (premium) partner geniet je niet alleen van de maandelijkse offline business events maar via de nieuwe website ook van een groot online bereik! Daarnaast is José graag de verbindende factor tussen jou en de overige sponsoren, partners en leden. 

Voor ondernemers uit Arnhem, Nijmegen, de Betuwe en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen en bij te praten over alles wat je als ondernemer of ondernemende werknemer bezig houdt. Kortom, wil je graag kennis maken met Business Netwerk Betuwe? Wij ontvangen je graag als gastbezoeker op een van onze maandelijkse events.