Evenementen

spotlight-bnb

Evenementen

Welkom bij Business Netwerk Betuwe 

Business Netwerk Betuwe is hét business evenement waar succesvolle ondernemers elkaar ontmoeten in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur is er een netwerk evenement waarbij er ook tijd is voor een inspirerende en interessante gastpresentaties. Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe en omliggende regio’s, is er volop gelegenheid om op de maandelijkse evenementen te sparren met andere ondernemers. Ontmoet ondernemers en vergroot je netwerk, genereer new business! Organisator José Peters en gastvrouw Dominique Peters heten u van harte welkom!

bnb fall back foto

Maandelijkse evenementen

Business Netwerk Betuwe richt zich op de Business to business (B2B) met maandelijkse netwerk evenementen met z’n 80 tot 100 bezoekers. Elke derde donderdag van de maand organiseert José Peters met veel plezier en passie een inspirerend netwerk evenement, met als doelstelling om mensen zakelijk met elkaar te verbinden.

Door de hele specifieke, persoonlijke en succesvolle strategie en de steeds weer groeiende lijst van ondernemers, die deel uitmaken van dit succesvolle initiatief, is er inmiddels een krachtig netwerk ontstaan. De grote diversiteit van zakelijke evenementen maakt het tot een inspirerend en informeel netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe op grote waardering kan rekenen.

Wil je graag op maandelijkse basis naar een netwerk evenement en nieuwe contacten leggen? Business Netwerk Betuwe biedt jou deze mogelijkheid in een open en ongedwongen setting de maandelijkse evenementen bij te wonen! Wil je graag een zakelijk evenement of business evenement organiseren in combinatie met Business Netwerk Betuwe? De organisatie van bedrijfsevenementen op eigen locatie zijn in goede handen bij Business Netwerk Betuwe! In overleg met José zijn vele opties bespreekbaar.

Zichtbaarheid en naamsbekendheid

Wil je naast de netwerkbijeenkomsten ook (online) zichtbaar zijn? Bij Business Netwerk Betuwe vinden wij het erg belangrijk dat je naast het bezoeken van de netwerkbijeenkomsten ook naamsbekendheid krijgt! Als sponsor of (premium) partner geniet je niet alleen van de maandelijkse offline evenementen maar via de nieuwe website ook van een groot online bereik! Daarnaast is José graag de verbindende factor tussen jou en de overige sponsoren, partners en leden. 

Voor ondernemers uit de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe en vér daarbuiten, is er volop gelegenheid om inspiratie op te doen en bij te praten over alles wat je als ondernemer of ondernemende werknemer bezig houdt. Kortom, wil je graag kennis maken met Business Netwerk Betuwe? Wij ontvangen je graag als gastbezoeker op een van onze maandbijeenkomsten.