Business

spotlight-bnb

Business

Ondernemers zijn welkom bij Business Netwerk Betuwe 

Business Netwerk Betuwe is hét business netwerk waar succesvolle ondernemers elkaar ontmoeten in een open en ongedwongen setting. Iedere 3e donderdag van de maand van 09:00 - 11:00 uur is er de mogelijkheid om te komen netwerken voor new business, waarbij er ook inspiratie opgedaan wordt tijdens de inspirerende en interessante gastpresentaties. Voor ondernemers uit het knooppunt Arnhem – Nijmegen, de Betuwe en omliggende regio’s, is er volop gelegenheid om op de maandelijkse business events te sparren met andere ondernemers en business te genereren. Wil jij ook een succesvol business netwerk opbouwen en ondernemers ontmoeten? Organisator José Peters en gastvrouw Dominique Peters heten jullie van harte welkom!

bnb networking foto

Een succesvol business netwerk opbouwen

Business Netwerk Betuwe richt zich op de Business to business (B2B) met een maandelijks terugkerend business event om te netwerken, waar 80 tot 100 ondernemers en bezoekers elkaar ontmoeten. Elke derde donderdag van de maand organiseert José Peters met veel plezier en passie een inspirerend business event, met als doelstelling om new business te genereren, mensen met elkaar te verbinden en een succesvol business netwerk op te bouwen.

Door de hele specifieke, persoonlijke en succesvolle strategie is er inmiddels een krachtig business netwerk ontstaan. Daarnaast blijft de lijst van ondernemers, die deel uitmaken van deze succesvolle business club, steeds weer groeien. De grote diversiteit van het business netwerk maakt het tot een inspirerend en informeel business netwerk wat ook buiten de regio Arnhem-Nijmegen-Betuwe op grote waardering kan rekenen.

Wil je graag op maandelijkse basis naar een business event en een groot business netwerk opbouwen? Business Netwerk Betuwe biedt de mogelijkheid om in een open en ongedwongen setting maandelijkse business events bij te wonen! Wil je graag een business event of bedrijfsevent organiseren in combinatie met Business Netwerk Betuwe? De organisatie van business events op eigen locatie zijn in goede handen bij Business Netwerk Betuwe! In overleg met José zijn vele opties bespreekbaar.

Zichtbaarheid en naamsbekendheid

Wil je naast het opbouwen van een business netwerk ook (online) zichtbaar zijn? Bij Business Netwerk Betuwe vinden wij het erg belangrijk dat je naast het bezoeken van de business events, het opbouwen van een business netwerk en het genereren van new business ook naamsbekendheid krijgt! Als sponsor of (premium) partner geniet je niet alleen van de maandelijkse offline business events maar via de nieuwe website ook van een groot online bereik! Daarnaast is José graag de verbindende factor tussen jou en de overige sponsoren, partners en leden. 

Voor ondernemers uit Arnhem, Nijmegen, de Betuwe en vér daarbuiten is er volop gelegenheid om nieuwe business en inspiratie op te doen en bij te praten over alles wat je als ondernemer of ondernemende werknemer bezig houdt. Kortom, wil je graag kennis maken met Business Netwerk Betuwe? Wij ontvangen je graag als gastbezoeker op één van onze business events.