Video sfeerbeelden 2022

spotlight-bnb

Video sfeerbeelden 2022

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2022 terug! Veel kijkplezier toegewenst!

20 DECEMBER 2022 - CHRISTMAS VIBES bij Business Netwerk Betuwe! 🎄

Met deze leuke sfeerbeelden kijken we graag nóg een keer terug op de gezellige en inspirerende bijeenkomst bij ROC Nijmegen. Samen met gastheer Geert Hendriks, Marina van der Steenstraten (Move to Match), ROC collega's en natuurlijk alle enthousiaste netwerkers van Business Netwerk Betuwe hebben we vorige week donderdag met elkaar het jaar 2022 fantastisch afgesloten. Iedereen heeft genoten van een gezellige netwerkochtend en interessante rondleiding in een dynamische omgeving waar studenten, ondernemers én medewerkers zich een Leven Lang Ontwikkelen. Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft met deze leuke aftermovie alles weer mooi voor ons vastgelegd. Bedankt Bas!

 

17 NOVEMBER 2022 - Business Netwerk Betuwe: The Movie!

Met deze voorbij flitsende sfeerbeelden en toepasselijke uptempo filmmuziek 'maken wij ons geen zorgen' over het succes van de bijeenkomst bij Vue Cinemas NL! Wat hebben we donderdag 17 november jl. genoten van een super leuk netwerkevent in de mooi verbouwde bioscoop Vue Nijmegen Walstraat. We werden hartelijk ontvangen door Marcello Grosso en Remco Singeling in de Preview Bar. Zij namen ons deze ochtend mee in de wereld van de optimale film experience. Na het welkomstwoord in de grote theaterzaal volgde een kort filmprogramma met de speciale effecten van o.a. Dolby Atmos. Dat is de nieuwste innovatie in bioscoopgeluid en geeft een nieuwe, krachtige luisterervaring. Door de speakers die overal om je heen hangen, creëert Dolby Atmos realistische en natuurlijke geluidservaringen waardoor het net lijkt alsof je echt in de film zit. Na de geweldige beeld en geluid ervaring van de promofilm werd de filmkennis getest van alle netwerkers. Dat zorgde aansluitend tijdens het netwerken in de foyer voor leuke gespreksstof. Het was een dynamische en inspirerende ochtend en onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft alles weer met deze leuke aftermovie voor ons vastgelegd. Bedankt Bas!

 

20 OKTOBER 2022 - Nog even nagenieten met een bakkie koffie van vantienen!

De leuke sfeerbeelden van deze aftermovie zeggen meer dan genoeg! We kijken hiermee terug op een gezellige bijeenkomst bij het Brabantse familiebedrijf in Zeeland. Gastheer en accountmanager Bart de Waal ontving met Goeie Koffie en heerlijk gebak de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op 20 oktober jl. in de gezellige showroom van vantienen. Na het prettige netwerken sloten we deze geslaagde ochtend met een interessante rondleiding af. 
Mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft alles weer met een leuke aftermovie voor ons vastgelegd. Bedankt Bas!

 

27 SEPTEMBER 2022 - De aftermovie van 'Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?' staat online! 

Met deze leuke sfeerimpressie van onze 'September' bijeenkomst en het korte interview met Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading bij BTC Direct, kunnen we nog even fijn terugkijken op ons geweldige netwerkevent bij BRASS. Nijmegen aan de Oosterhoutse Plas. Veel dank aan onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties die met onze ter plaatse zelf gemaakte sfeerbeelden en interview achteraf, ten kantore van BTC Direct, wederom een mooie aftermovie voor ons heeft gemaakt. Na het welkomstwoord en de interactieve gastpresentatie van Patrick van der Meijde, oprichter van BitKassa en voorzitter van Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland, hebben de netwerkers van Business Netwerk Betuwe onder het genot van een heerlijk ontbijt zeer aangenaam en laagdrempelig met elkaar kunnen netwerken. De beelden en woorden spreken voor zich, het was een in alle opzichten zeer geslaagde ochtend! Dank ook aan Michiel voor het gastheerschap en de mooie complimenten!

 

16 JUNI 2022 - Beleef The House of Heritage bij Business Netwerk Betuwe!

De sfeerbeelden van deze aftermovie zeggen meer dan genoeg! Op de muziek van Last Summer genieten wij nog even heerlijk na van een mooi netwerkevent van Business Netwerk Betuwe bij Hotel Haarhuis in Arnhem. Wouter Koorevaar ontving ons op 16 juni jl. zeer gastvrij in The Storage van het hotel. Na zijn welkomstwoord volgde een korte gastpresentatie van sterrenkok Niven Kunz van restaurant Triptyque. Aansluitend hebben we op het prachtige dakterras BLOU Rooftop bar, dé hotspot van Arnhem, ons laten verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem en konden we heerlijk met elkaar netwerken. Wat een mooie en zonnige afsluiting van een geweldig netwerkseizoen. Mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft alles weer met een leuke aftermovie voor ons vastgelegd.

 

19 MEI 2022 - Succesvol en internationaal ondernemen in de Betuwe!

Met deze leuke sfeerbeelden en HAPPY muziek kunnen we nog even terugkijken en genieten van ons bezoek aan de Gemeente Overbetuwe. Op donderdag 19 mei jl. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast in het nieuwe gemeentehuis te Elst. We werden daar hartelijk en gastvrij ontvangen door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos. In de mooie grote raadzaal sprak ze, onder toeziend oog van koning Willem-Alexander (als borstbeeld ;-)), de netwerkers met gepaste trots toe. Na haar welkomstwoord volgde een interessante gastpresentatie van Rignald Span van EyeQuestion. De aanwezigen waren enorm onder de indruk van zijn verhaal, het was dan ook het ultieme voorbeeld van 'Succesvol en internationaal ondernemen in de Betuwe'! Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Procucties heeft deze mooie ochtend weer met leuke videosfeerbeelden voor ons vastgelegd.

 

21 APRIL 2022 - Mens versus machine: waarom we onze creatieve spieren moeten blijven trainen!

Met het nummer 'Levels' en de sfeerbeelden van deze aftermovie genieten wij nog even heerlijk na van ons geslaagde netwerkevenement bij de HAN in Arnhem. Op donderdag 21 april jl. waren we te gast bij de HAN University of Applied Sciences en werden we gastvrij in het auditorium ontvangen door Marc Langen, hbo docent International Marketing & Sales. De interessante en inspirerende gastpresentatie van deze ochtend werd verzorgd door Stefan Renkema MSc, hoofddocent Sales & Marketing. Hij liet de netwerkers van Business Netwerk Betuwe ervaren dat het menselijk brein unieke dingen kan bedenken, veel meer dan je je in eerste instantie kunt voorstellen. Met dank aan Bas den Ambtman van Basant Video Producties voor deze leuke videosfeerbeelden!

 

17 MAART 2022 - Mag ik dan geen ambitie hebben?

Nog even nagenieten! 🎶
De beelden en de muziek van deze aftermovie zeggen meer dan genoeg! Het was weer een mooi netwerkevent van Business Netwerk Betuwe bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Premium Partner Anita Friebel ontving ons op 17 maart jl. zeer gastvrij met koffie/thee en heerlijk gebak in het mooie bedrijfsrestaurant aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen. Het inspirerende levensverhaal van gastspreker Eva Eikhout, BNNVARA presentator en programmamaker, maakte veel indruk op de aanwezige netwerkers. Er was dan ook genoeg te bespreken tijdens het netwerken en we kunnen weer super tevreden terugkijken op een heerlijke netwerkochtend. Mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft ook deze keer weer alles met een leuke aftermovie voor ons vastgelegd. Bedankt Bas!

 

17 FEBRUARI 2022 - Gastvrijheid voor een betere samenleving?

Dank aan onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties die deze keer als Multimedia Specialist namens Spazio video een leuke korte videosfeerimpressie heeft geproduceerd van onze zelf gemaakte filmopnames. Samen met gastvrouw Marleen Donkers ontving ik op donderdag 17 februari jl. de netwerkers van Business Netwerk Betuwe 'Sky High' op ons live event bij The Green. De inspirerende gastpresentatie werd deze keer verzorgd door Luc PJ van Bussel, CEO bij The Onemeeting Company. Wij genieten met deze up-tempo video nog even na van een mooie ochtend en verheugen ons ondertussen ook al op de volgende van 17 maart a.s.! Dat belooft met een reuze interessant programma en gastvrije locatie weer een bijzondere editie te worden.

 

 

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.