Video sfeerbeelden 2022

Video sfeerbeelden 2022

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2022, onze bedrijfsfilm en de sponsoren in de spotlights terug! Ook wij denken er met veel plezier aan terug. Kies de video die je graag terug wilt kijken, veel kijkplezier toegewenst!

18 AUGUSTUS 2022 Franse sferen bij Business Netwerk Betuwe

'Franse sferen bij Business Netwerk Betuwe' was het thema van onze bijeenkomst bij het Nederlands Wijnbouwcentrum op de 3e donderdag van augustus 2020. In die zomer kozen we ervoor om na een paar maanden van strenge coronaregels geen zomerreces te houden en konden we derhalve volop genieten van mooie zomerbijeenkomsten op sfeervolle (buiten)locaties! Bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek met uitzicht op de wijngaard van de Wijnhoeve de Colonjes, werden de netwerkers van Business Netwerk Betuwe gastvrij ontvangen door onze netwerkpartner Sheila Evers (commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum) en hebben we op het heerlijke terras in typisch Franse sferen open en ongedwongen met elkaar kunnen netwerken. De interessante rondleiding in de wijngaard en moderne wijnkelder gaf ons bovendien ook nog een mooi inzicht in het proces van en rondom de wijnproductie. Met deze mooie sfeerimpressie, gemaakt door onze mediasponsor Bas Den Ambtman van Basant Video Producties, kunnen we nogmaals nagenieten van de waardevolle momenten die laten zien hoe sterk en verbindend onze club van ondernemers is. Super trots op onze sponsoren, partners en leden die we vanaf september weer vol enthousiasme mogen gaan ontvangen bij hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

16 JUNI 2022 Beleef The House of Heritage bij Business Netwerk Betuwe!

De sfeerbeelden van deze aftermovie zeggen meer dan genoeg! Op de muziek van Last Summer genieten wij nog even heerlijk na van een mooi netwerkevent van Business Netwerk Betuwe bij Hotel Haarhuis in Arnhem. Wouter Koorevaar ontving ons op 16 juni jl. zeer gastvrij in The Storage van het hotel. Na zijn welkomstwoord volgde een korte gastpresentatie van sterrenkok Niven Kunz van restaurant Triptyque. Aansluitend hebben we op het prachtige dakterras BLOU Rooftop bar, dé hotspot van Arnhem, ons laten verrassen door het fenomenale uitzicht over de binnenstad van Arnhem en konden we heerlijk met elkaar netwerken. Wat een mooie en zonnige afsluiting van een geweldig netwerkseizoen. Mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft alles weer met een leuke aftermovie voor ons vastgelegd.

19 MEI 2022 Succesvol en internationaal ondernemen in de Betuwe!

Met deze leuke sfeerbeelden en HAPPY muziek kunnen we nog even terugkijken en genieten van ons bezoek aan de Gemeente Overbetuwe. Op donderdag 19 mei jl. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast in het nieuwe gemeentehuis te Elst. We werden daar hartelijk en gastvrij ontvangen door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos. In de mooie grote raadzaal sprak ze, onder toeziend oog van koning Willem-Alexander (als borstbeeld ;-)), de netwerkers met gepaste trots toe. Na haar welkomstwoord volgde een interessante gastpresentatie van Rignald Span van EyeQuestion. De aanwezigen waren enorm onder de indruk van zijn verhaal, het was dan ook het ultieme voorbeeld van 'Succesvol en internationaal ondernemen in de Betuwe'! Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Procucties heeft deze mooie ochtend weer met leuke videosfeerbeelden voor ons vastgelegd.

21 APRIL 2022 Mens versus machine: waarom we onze creatieve spieren moeten blijven trainen!

Met het nummer 'Levels' en de sfeerbeelden van deze aftermovie genieten wij nog even heerlijk na van ons geslaagde netwerkevenement bij de HAN in Arnhem. Op donderdag 21 april jl. waren we te gast bij de HAN University of Applied Sciences en werden we gastvrij in het auditorium ontvangen door Marc Langen, hbo docent International Marketing & Sales. De interessante en inspirerende gastpresentatie van deze ochtend werd verzorgd door Stefan Renkema MSc, hoofddocent Sales & Marketing. Hij liet de netwerkers van Business Netwerk Betuwe ervaren dat het menselijk brein unieke dingen kan bedenken, veel meer dan je je in eerste instantie kunt voorstellen. Met dank aan Bas den Ambtman van Basant Video Producties voor deze leuke videosfeerbeelden!

17 MAART 2022 Mag ik dan geen ambitie hebben?

Nog even nagenieten! 🎶
De beelden en de muziek van deze aftermovie zeggen meer dan genoeg! Het was weer een mooi netwerkevent van Business Netwerk Betuwe bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Premium Partner Anita Friebel ontving ons op 17 maart jl. zeer gastvrij met koffie/thee en heerlijk gebak in het mooie bedrijfsrestaurant aan de Nieuwe Dukenburgseweg in Nijmegen. Het inspirerende levensverhaal van gastspreker Eva Eikhout, BNNVARA presentator en programmamaker, maakte veel indruk op de aanwezige netwerkers. Er was dan ook genoeg te bespreken tijdens het netwerken en we kunnen weer super tevreden terugkijken op een heerlijke netwerkochtend. Mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft ook deze keer weer alles met een leuke aftermovie voor ons vastgelegd. Bedankt Bas!

17 FEBRUARI 2022 Gastvrijheid voor een betere samenleving?

Dank aan onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties die deze keer als Multimedia Specialist namens Spazio video een leuke korte videosfeerimpressie heeft geproduceerd van onze zelf gemaakte filmopnames. Samen met gastvrouw Marleen Donkers ontving ik op donderdag 17 februari jl. de netwerkers van Business Netwerk Betuwe 'Sky High' op ons live event bij The Green. De inspirerende gastpresentatie werd deze keer verzorgd door Luc PJ van Bussel, CEO bij The Onemeeting Company. Wij genieten met deze up-tempo video nog even na van een mooie ochtend en verheugen ons ondertussen ook al op de volgende van 17 maart a.s.! Dat belooft met een reuze interessant programma en gastvrije locatie weer een bijzondere editie te worden.

 

 

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Word partner

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.

Business Netwerk Betuwe