Video sfeerbeelden 2021

Video sfeerbeelden 2021

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2021, onze bedrijfsfilm en de sponsoren in de spotlights terug! Ook wij denken er met veel plezier aan terug. Kies de video die je graag terug wilt kijken, veel kijkplezier toegewenst!

16 DECEMBER 2021 Een goede samenwerking kan wonderen verrichten!

Met de mooie sfeerbeelden en passende muziek van deze aftermovie genieten wij nog heerlijk na van ons geslaagde netwerkevenement op donderdag 16 december jl. in de Theaterkerk Bemmel. We konden het jaar niet beter afsluiten dan op deze prachtige locatie! Gastheren Michel Kathmann en Robin Visser van het Theater Café Bemmel ontvingen de enthousiaste netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de prachtige foyer van de Theaterkerk. Naast het netwerken was er ook tijd vrijgemaakt voor een interessante rondleiding en werd ons van alles verteld over de transformatie van de Donatuskerk tot Theaterkerk, het Wonder van Bemmel. Niets is onmogelijk en een goede samenwerking kan wonderen verrichten. Wij hebben genoten en voelen ons enorm bevoorrecht dat we in deze lastige Coronatijd elkaar tóch persoonlijk en veilig konden ontmoeten. Met dank aan Bas den Ambtman van Basant Video Producties voor de mooie sfeerbeelden!

18 NOVEMBER 2021 'Wat is jouw Verhaal?' bij het Kies·Menu Proeflokaal!

Met enorme dank aan Bas Koenen van BASKO Producties voor deze leuke aftermovie waarmee wij nog even kunnen nagenieten van een heerlijke ochtend bij onze premium partner Kies·Menu. Bauke Dekker, Pim Jaspers en Fabian Van Schevikhoven lieten de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op donderdag 18 november 2021 met een uitstekend verzorgde ontbijtproeverij op zeer smakelijke wijze kennismaken met het unieke concept van Kies·Menu. De interessante en inspirerende gastpresentatie van deze ochtend 'Wat is jouw verhaal?' werd verzorgd door Stefan Renkema MSc, hoofddocent Sales & Marketing bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). 

Super fijn dat Bas Koenen last minute zo spontaan en enthousiast deze, in alle opzichten, geslaagde ochtend op video voor ons kon vastleggen!

21 OKTOBER 2021 Risin' Up, Back On The Street, Did My Time, Took My Chances

Met de muziek en de treffende symbolische songtekst van 'The eye of the tiger' is deze aftermovie een mooie sfeerimpressie van een inspirerende ochtend geworden! Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C. Nijmegen wist de netwerkers van het begin tot het einde met zijn eerlijke en motiverende verhaal te boeien. Het was een bron van inspiratie en we hebben er dan ook met volle teugen van genoten. Daarbij maakte het fijne laagdrempelig netwerken in Bikkels en de enorme gastvrijheid van Yvey Nijmegen de ochtend voor iedereen helemaal compleet. Samen met gastheer Patrick Kruijs kunnen we terugkijken op een super geslaagd event van Business Netwerk Betuwe!

Dankjewel Bas den Ambtman van Basant Video Producties, voor deze mooie aftermovie van donderdag 21 oktober!

16 SEPTEMBER 2021 BUSINESS NETWERK BETUWE IS BACK TO LIVE!

Deze up-tempo aftermovie is een mooie impressie geworden van een flitsende ochtend bij Emixion en PMC Invest te Nijmegen. Samen met John Meijering, Mediasponsor voor Webdesign, en Partner Bob Rutgers, ontving Business Netwerk Betuwe donderdag 16 september jl. de enthousiaste netwerkers in 2 tijdslots voor een leuk programma in samenwerking met dagvoorzitter Peter Reijers van Peter Reijers Communicatie. Op de (nieuwe) locatie Kerkenbos 1103C te Nijmegen was alles tiptop verzorgd en konden we in optima forma weer genieten van het 'live' netwerken, een bijzonder leuk en openhartig interview met beide gastheren en niet te vergeten de goedverzorgde catering.

Met grote dank aan onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties, die deze bijeenkomst weer mooi voor ons heeft vastgelegd!

Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft met deze aftermovie de meeting weer mooi voor ons vastgelegd.

'Explore the beauty of decay' met Daanoe bij Business Netwerk Betuwe!

Deze aftermovie met meeslepende muziek geeft een goede impressie van de zeer geslaagde ochtend bij Postillion Hotel Arnhem. Samen met gastheer en general manager Tom Schilderman ontving ik in dit gastvrije hotel op donderdag 24 juni jl. onze enthousiaste netwerkers in 2 tijdsessies voor een indrukwekkend programma. We hebben enorm genoten van het 'live' netwerken en de presentaties met aansluitend een expositie van de prachtige kunstwerken van Daan Oude Elferink (Daanoe).

Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft deze bijeenkomst weer mooi voor ons vastgelegd. Ontzettend bedankt, Bas!

27 MEI 2021 "Succesvol ondernemen doe je samen!" bij Business Netwerk Betuwe!

Met deze sfeerbeelden en lounge beats genieten wij nog even na van een geslaagde middag bij Moeke Nijmegen. Wij ontvingen de netwerkers in 2 tijdsessies op het overdekte dakterras van onze nieuwe premium partner. Het was erg fijn om elkaar weer persoonlijk te mogen ontmoeten en zo ongedwongen te kunnen netwerken. We hebben genoten van de prettige ambiance, het prachtige uitzicht over de Lentse Plas en de fijne gesprekken. 

BEDRIJFSFILM BUSINESS NETWERK BETUWE

SPONSOREN IN DE SPOTLIGHTS

Bij Business Netwerk Betuwe zetten wij onze gewaardeerde sponsoren graag een keer extra in de spotlights! 

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Word partner

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.

Business Netwerk Betuwe