Video sfeerbeelden 2020

spotlight-bnb

Video sfeerbeelden 2020

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2020 terug! Veel kijkplezier toegewenst!

26 NOVEMBER 2020 - 'For your eyes only' 🕶

Deze aftermovie laat perfect zien hoe wij óók ten tijde van corona elkaar live kunnen ontmoeten en is een mooie herinnering aan een super geslaagde ochtend bij Focus Filmtheater in hartje centrum Arnhem! Met 30 netwerkers per tijdslot waren we op donderdag 26 november te gast in het nieuw gebouwde theater aan het Audrey Hepburnplein. Een multifunctionele locatie met 5 filmzalen, een openlucht dakzaal, terras en café-restaurant. Samen met Pieter Dekker van Dekker Audiovisueel Advies en Ralph Dassen van Focus Arnhem ontving ik de sponsoren, partners en leden van Business Netwerk Betuwe voor een uniek kijkje achter de schermen in deze filmische omgeving met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Na een korte promofilm in filmzaal 2 en interessante rondleiding in het theater, hebben we aansluitend aan tafels in de foyer, onder het genot van een heerlijke koffie/thee/cappuccino To Go van naastgelegen Panino Mi Gusta Espressobar, persoonlijk en volledig coronaproof met elkaar kunnen netwerken. Met dank aan onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties, die met deze sfeerbeelden de ochtend weer mooi voor ons heeft vastgelegd.

14 SEPTEMBER 2020 - BNB OP SAFARI!

Met deze mooie aftermovie gaan onze gedachten weer terug naar de super geslaagde bijeenkomst in Koninklijke Burgers' Zoo & Safari Meeting Centre. Op 14 september jl. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast in het sfeervolle restaurant van het Safari Meeting Centre, een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met adembenemend mooie uitzichten op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush. In het auditorium gaf gastspreker Constanze Mager-Melicharek, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE) een inspirerende presentatie over 'natuurlijk leiderschap' en na het netwerken was er een interessante rondleiding door het dierenpark. Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft met deze sfeerbeelden de ochtend weer prachtig voor ons vastgelegd. 

20 AUGUSTUS 2020 - VIVE LA FRANCE!

Met deze mooie sfeerbeelden genieten wij nog even na van een 'formidabele' ochtend bij onze partner Nederlands Wijnbouwcentrum in wijndorp Groesbeek! Samen met gastvrouw Sheila Evers ontving ik de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op gepaste wijze in Franse sferen op het heerlijke terras met uitzicht op de wijngaard van de Wijnhoeve de Colonjes. Na het netwerken was er een interessante rondleiding in de wijngaard en de moderne wijnkelder om een kijkje te nemen in het proces van en rondom de wijnproductie. Onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties heeft met deze aftermovie de, in alle opzichten, zeer geslaagde bijeenkomst weer prachtig voor ons vastgelegd. Dank voor je mooie film, Bas!

16 JULI 2020 - BUSINESS NETWERK BETUWE IS WEER 'UP AND RUNNING'!

Deze mooie sfeerbeelden met heerlijke lounge beats laten perfect zien hoe aangenaam en relaxed we na een roerige tijd weer met elkaar hebben kunnen netwerken. Het is de eerste aftermovie van onze nieuwe mediasponsor Bas den Ambtman (Bassant Video Producties) en we kijken hiermee enthousiast terug op een zeer geslaagde netwerkochtend bij onze partner BuitenOverleg in Wijchen. Pieter van der Have en Elly Jaspers ontvingen ons gastvrij op hun prachtige vergaderlocatie aan het Wijchens Ven en maakten het mogelijk om elkaar weer coronaproof te ontmoeten. We hebben genoten van de prachtige natuur, prettige ambiance en fijne gesprekken. Business Netwerk Betuwe is weer up and running!

20 FEBRUARI 2020 - EEN ULTIEME BELEVING!

Met deze leuke sfeerimpressie van onze mediasponsor Erjan Valkenburg van Expanded is het heerlijk nagenieten van een geweldige ochtend bij onze partner Giesbers Retail in Duiven. Gastheer Jorg Giesbers nam op 20 februari jl. de netwerkers van Business Netwerk Betuwe mee in de dynamische en innovatieve wereld van de ultieme klantbeleving. Tijdens een interessante rondleiding door de studio's hebben we kennis kunnen vergaren, sfeer mogen proeven, maar bovenal ervaren wat Giesbers als 360 graden omnichannel communicatiebureau allemaal te bieden heeft.

16 JANUARI 2020 - EEN KIJKJE IN DE KEUKEN!

Met deze leuke sfeerimpressie van onze mediasponsor Erjan Valkenburg (Expanded) kijken wij met plezier terug op de nieuwjaarsbijeenkomst bij onze premium partner DPN Rikken Print te Nijmegen. Antoine Haggenburg ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op gastvrije wijze in zijn drukkerij en bood de gelegenheid om onder het genot van heerlijke versnaperingen en goede koffie, door een echte barista gemaakt, elkaar in het nieuwe jaar weer te ontmoeten, te netwerken en deel te nemen aan een interessante rondleiding om verder kennis te maken met alles wat DPN Rikken Print te bieden heeft. Het was erg leuk om een kijkje te nemen in de keuken van één van onze partners en we vonden het een, in alle opzichten, zeer geslaagde ochtend!

BEDRIJFSFILM BUSINESS NETWERK BETUWE

SPONSOREN IN DE SPOTLIGHTS

Bij Business Netwerk Betuwe zetten wij onze gewaardeerde sponsoren graag een keer extra in de spotlights!

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.