Video sfeerbeelden 2019

Video sfeerbeelden 2019

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2019 terug! Ook wij denken er met veel plezier aan terug. Kies de video die je graag terug wilt kijken, veel kijkplezier toegewenst!

19 DECEMBER 2019 MERCURE HOTEL NIJMEGEN

Met deze mooie sfeerimpressie van Erjan Valkenburg van Expanded is het heerlijk nagenieten van een geslaagde eindejaarsbijeenkomst bij Mercure Hotel Nijmegen Centre. Op donderdag 19 december 2019 ontving general manager en gastheer Jurriaan Theloosen op zeer gastvrije wijze, samen met zijn team van gepassioneerde en attente medewerkers, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn mooie en comfortabele hotel. De gastpresentatie was deze keer in handen van Etienne Kreutzer, organisatieadviseur bij Stendig. Hij nam de aanwezigen mee in de mogelijkheden die 'de zachte kant' bieden en gaf concrete tips over het veranderen van gedrag, cultuur en communicatie. Het was een mooie afsluiter van 2019 en we zijn klaar voor 2020!

20 NOVEMBER 2019 ZIJM NIJMEGEN

Met deze mooie sfeerimpressie van Erjan Valkenburg van Expanded kunnen wij heerlijk nagenieten van een in alle opzichten succesvolle bijeenkomst bij onze gastvrije Premium Partner Mark Puijpe van Zijm in Nijmegen. Midden tussen de prachtige auto's in de showroom, in goed gezelschap met een heerlijk kopje koffie van een echte barista, was het fijn om laagdrempelig en effectief te netwerken en leuk om deel te nemen aan de interessante en interactieve kennisquiz over actuele autofiscaliteiten, onder leiding van gastspreker Jan Rolleman (fiscalist bij AMD automotive fiscalisten). We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde ochtend!

17 OKTOBER 2019 LANDGOED WELDEREN ELST (GLD)

Een leuke eerste sfeerimpressie van de nieuwe mediasponsor voor videografie Erjan Valkenburg (Expanded) van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op donderdag 17 oktober 2019 bij netwerkpartner Landgoed Welderen in Elst. Het was een gezellige ochtend op een mooie (sportieve) en gastvrije locatie met een inspirerend verhaal van gastspreker Ronald van Os (Hoofd Greenkeeper). Hij legde de netwerkers in een korte presentatie uit hoe hij met zijn medewerkers, door tegenslag te omarmen, van ontevreden klanten zijn beste ambassadeurs heeft gemaakt. Verder waren natuurlijk ook weer alle ingrediënten aanwezig om op prettige en zinvolle wijze met elkaar laagdrempelig te netwerken. We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde ochtend!

5-JARIG JUBILEUMFEEST STERREBOSCH WIJCHEN

Met deze mooie sfeerimpressie van Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties is het nagenieten van een geweldige ochtend bij Sterrebosch in Wijchen! Met zó veel gewaardeerde (premium) partners, leden en speciale gasten hebben we genoten van alles wat ons 5-jarig jubileumfeest compleet maakte. De enorme gastvrijheid van Geert Sanders en zijn Sterrebosch team, heerlijke hapjes van Servontyn Catering, met dank aan Lenny Kamphuis, natuurlijk ook de prosecco van Danny van Leersum van Wijnhandel Halve Morgen en niet te vergeten de ambachtelijke bonbons van Peter Doekbrijder (Chocobreak), het was verrukkelijk! Muzikale topper Kevin Siebelink speelde en zong voor ons de sterren van de hemel. Trots mogen we zijn op deze mooie club van ondernemende netwerkers die samen telkens weer voor een topsfeer zorgen!

20 JUNI 2019 WASSINK AUTOGROEP VELP

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op donderdag 20 juni 2019 bij Wassink Autogroep in Velp. De nieuwe luxueuze DS showroom diende als prachtig decor voor een ochtend vol mooie auto's, inspiratie en connecties. De netwerkers werden door gastvrouw Vivienne van der Veen en haar collega's gastvrij ontvangen en gastspreker Ferdinand van den Berg van Free2Move gaf een presentatie over de toekomst van connectiviteit in de autobranche. We kunnen wederom terugkijken op een zeer geslaagde ochtend.

16 MEI 2019 BRASSERIE DE ALTENA OOSTERHOUT

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst op donderdag 16 mei 2019 bij Brasserie De Altena in Oosterhout. Het was een ochtend vol energie, inspiratie en dynamiek. Gastspreker Patrick van Gils van TOPpresentaties gaf met zijn interactieve presentatie de netwerkers van Business Netwerk Betuwe handige tips and trics voor een perfecte pitch. Samen met gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen kunnen we terugkijken op een super geslaagd event op een prachtige locatie aan de dijk met uitzicht op de Waal en de skyline van Nijmegen.

18 APRIL 2019 DROMEN ~ SAMEN ONDERNEMEN ~ ONTMOETEN

Een flitsende aftermovie van een heerlijke zonnige netwerkochtend in Lent. Ketelhuis Lent was het sfeervolle decor van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van donderdag 18 april 2019. De netwerkers waren enorm onder de indruk van deze bijzondere locatie en luisterden aandachtig naar gastheer Oguz (Oos) Yakkan die vol passie en inspiratie zijn droom met hen deelde. Vervolgens legde gastspreker Gertjan Tienkamp van Geldvoorelkaar.nl in zijn presentatie `Samen dromen waarmaken´ duidelijk uit wat crowdfunding nou precies inhoudt en hoe het in het specifieke geval van Ketelhuis Lent heeft kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van de droom van Oos. Natuurlijk werd er aansluitend weer stevig genetwerkt in en rondom Ketelhuis op het zonnige terras.

21 MAART 2019 INSPIRATIE ~ INNOVATIE ~ RESPECT

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 maart 2019. Gastheer Jeroen Vrolijks, directeur Bedrijven van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe ontving de netwerkers aan de Industrieweg Oost in Elst. De presentatie van gastspreker Arno Dumoré, eigenaar en oprichter van Duflex Mechatronics, was een grote bron van inspiratie voor de aanwezigen. Aandachtig en met veel respect voor zijn fantastische, innovatieve bedrijf luisterden zij naar het ondernemersverhaal van Arno, niet voor niets gekozen tot ondernemer van het jaar 2018!

21 FEBRUARI 2019 AND THE OSCAR GOES TO...

De mooie aftermovie van Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties! De super locatie Pathé Nijmegen was donderdag 21 februari jl. het decor van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst "Ben jij klaar voor The Next Step in Mobility?" met gastheer Jan Willem Tersteeg van Mobility Service Nederland. Na de ontvangst in de mooie business lounge mochten we met z'n allen plaats nemen in zaal 1 en kwam gastspreker Maarten Hachmang in zijn elektrische Renault Twizy het podium van de mega bioscoopzaal opgereden, om vervolgens zijn ervaringen met betrekking tot elektrisch vervoer met de aanwezige netwerkers te delen. We hebben genoten van de mooie promo's met het geweldige state-of-the-art beeld en geluid. Aansluitend werd er natuurlijk weer stevig genetwerkt.

17 JANUARI 2019 FLETCHER LANDGOED HOTEL HOLTHURNSCHE HOF BERG EN DAL

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 17 januari 2019 op de prachtige locatie van Premium Partner Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Het was een fantastische bijeenkomst met veel enthousiaste netwerkers van Business Netwerk Betuwe. Gastheer Ken Baakman en gastvrouw Miriam Verhoeven hebben ons kennis laten maken met de vele mogelijkheden van dit mooie hotel en gezamenlijk hebben we tijdens het champagne ontbijt geproost op een mooi, succesvol, maar vooral gezond 2019!

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Word partner

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.

Business Netwerk Betuwe