Video sfeerbeelden 2018

Video sfeerbeelden 2018

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2018 terug! Ook wij denken er met veel plezier aan terug. Kies de video die je graag terug wilt kijken, veel kijkplezier toegewenst!

20 DECEMBER 2018 DE TREFFERS GROESBEEK

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 december 2018. De netwerkers werden door gastheer Branko Godijk van Ricoh Document Center Nijmegen onder het genot van een heerlijk kopje koffie van zijn nieuwe koffiebrand Café Y Más gastvrij ontvangen op locatie bij De Treffers in Groesbeek. Met gastspreker oud prof wielrenner Gert Jakobs hebben we het jaar 2018 lachend, geboeid en geïnspireerd afgesloten en kijken we met alle sponsoren, partners en leden uit naar een nieuw jaar met mooie bijeenkomsten en interessante gastsprekers op inspirerende locaties, want zoals Gert Jakobs terecht opmerkte: alleen red je het niet, maar met een ieder op de juiste plek kan je zeer succesvol zijn! Business Netwerk Betuwe: hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer!

15 NOVEMBER 2018 COMBINE-ICT ELST

Een mooie sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 november 2018 met gastheer Chris Perk van Combine-ICT. Bastiaan van Brussel en Paul van Damme ontvingen het netwerk op bijzonder gastvrije wijze in hun sfeervolle restaurant Brasserie 1910 te Nijmegen-Oosterhout. Gastspreker Harold Koenders verzorgde de presentatie `Heb jij angst voor de digitale revolutie?`. Het was een geslaagde ochtend in een prettige ambiance en waar ook stevig kon worden genetwerkt.

18 OKTOBER 2018 VAN DER VALK HOTEL NIJMEGEN

Prachtig, dat was het uitzicht vanaf de bovenste verdieping bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent. Met deze mooie video sfeerimpressie van onze nieuwe mediasponsor MultiBeeld Media Producties kunnen we nog even nagenieten van de in alle opzichten geslaagde bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe. Donderdag 18 oktober jl. werden we door Marije van der Valk gastvrij ontvangen in haar hotel en konden we na de inspirerende presentatie, tijdens een rondleiding door het hotel, ook nog volop genieten van het indrukwekkende uitzicht over Nijmegen en omgeving.

20 SEPTEMBER 2018 LIZ GRAND CAFE LENT

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 september 2018 bij LIZ Grand Café. Gastheer en mediasponsor Sander Koopsen van Prode uit Wijchen ontving de netwerkers op deze prachtige strandlocatie. De aanwezigen genoten van de interessante en amusante gastpresentatie "Haal jij ook je bedrijf online onderuit?" van gastspreker Peter Reijers. Met deze laatste sfeerimpressie van Wout Reinders, die weer zoals gebruikelijk de geweldige sfeer van het netwerk toont, nemen we afscheid van Dikke Huisstijl en heten we onze nieuwe mediasponsor Toine Peerenboom van MultiBeeld Media Producties van harte welkom als onze nieuwe mediasponsor voor videografie!

21 JUNI 2018 PORSCHE CENTRUM GELDERLAND HETEREN

Netwerken en supercars, dé perfecte combinatie! Een ´snelle´ sfeerimpressie van het indrukwekkende bezoek aan Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Op 21 juni jl. was Business Netwerk Betuwe te gast in het Classic Center en werden de netwerkers in 2 groepen door Daniël van der Ley en Freek Janssen meegenomen voor een inspirerende rondleiding om kennis te maken met dit fantastische bedrijf. We konden heerlijk wegdromen bij de prachtige bolides die in overvloed aan ons voorbij kwamen. Het was een mooie en in alle opzichten super geslaagde ochtend!

17 MEI 2018 WIJNDORP GROESBEEK

Een mooie impressie van een sfeervolle ochtend bij het Nederlands Wijnbouwcentrum. Gastheer Adam Dijkstra ontving op 17 mei 2018 Business Netwerk Betuwe op deze prachtige locatie in wijndorp Groesbeek en nam de netwerkers mee in de wereld van de Nederlandse wijn. Tijdens een inspirerende rondleiding kon men zien hoe de wijnen van de Wijnhoeve de Colonjes worden geproduceerd en was er aansluitend een wijnproeverij om kennis te maken met de lekkere wijnen.

19 APRIL 2018 EDISON

Leuke sfeerimpressie van de zeer geslaagde Business Netwerk Betuwe Bijeenkomst van 19 april 2018. Op deze mooie zonnige lentedag ontving Marcel Weber de netwerkers op zijn inspirerende gastlocatie Bij Edison en liet ze kennis maken met zijn uiterst gastvrije team. Rik van der Sar van Fitlife Coach verzorgde de gastpresentatie ´Hoe vitaal ben jij?´ en nam de aanwezigen, door middel van reflecterende vragen en nieuwe inzichten, mee in het thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

15 MAART 2018 SLIGRO FOOD GROUP

Leuke impressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 maart 2018. Gastheer en premium partner Rob Derks van Sligro Food Group ontving, samen met zijn vriendelijke foodprofessionals, de netwerkers voor een smakelijke ochtend in zijn vestiging in Nijmegen. De inspirerende gastpresentatie was in handen van Albert van Rheede, executive chef van Sanadome Hotel & Spa Nijmegen. Het was een zeer geslaagde ochtend en de video toont weer, zoals gebruikelijk, de geweldige sfeer van het netwerk.

15 FEBRUARI 2018

Een leuke sfeerimpressie, met de alom bekende Rocky soundtrack ´Gonna Fly Now´, van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 februari 2018 in Mercure Hotel Nijmegen Centre. General manager en gastheer Jurriaan Theloosen en gastvrouw Ivonne den Hartog ontvingen de netwerkers in hun vriendelijke en gastvrije hotel. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met gastoptreden van ex-topsporter en lifechanger Fred Beljaars.

18 JANUARI 2018 OLD CAVE NIJMEGEN

Een video impressie van de gezellige Business Netwerk Betuwe nieuwjaarsbijeenkomst van 18 januari 2018 in de schemer verlichte sfeervolle feestgelegenheid Old Cave in Nijmegen. Terwijl het buiten stormde, werden de netwerkers van Business Netwerk Betuwe binnen in Old Cave gastvrij ontvangen door gastheer Frenk Derksen en zong Jari Esbeukman de sterren van de hemel. Op deze ochtend werd ook op gepaste wijze afscheid genomen van premium partner Ronald Moray. Het was een sfeervolle start van het nieuwe jaar!

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Word partner

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.

Business Netwerk Betuwe