Video sfeerbeelden 2017

Video sfeerbeelden 2017

Op deze pagina vind je de video sfeerbeelden van 2017 terug! Ook wij denken er met veel plezier aan terug. Kies de video die je graag terug wilt kijken, veel kijkplezier toegewenst!

16 NOVEMBER 2017 WERKBEDRIJF RIJK VAN NIJMEGEN

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 november 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Het was een zeer geslaagde netwerkochtend met een interessante gastpresentatie "Waarden & Geloofwaardigheid: een trouwe klant begint bij jezelf!" van Sander en Stephan Ummelen van Waardengedreven (Value Driven).

19 OKTOBER 2017 EYE OF THE TIGER

Eye Of The Tiger: Kom op, recht naar de top. Heb het lef, krijg de roem. Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 oktober 2017. Gastvrouw Martine Tjepkema, van Via Optima Gerechtsdeurwaarders, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in 't Sfeerhuys bij de Looimolen in Nijmegen, waar Ria Groentjes (namens Tante Theater) al in de vroege ochtend de ondernemers wist over te halen om vol in de spotlights te gaan pitchen.

21 SEPTEMBER 2017 OOvB ADVISEURS EN ACCOUNTANTS

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 21 september 2017. Gastheer Jeroen de Laat van OOvB adviseurs en accountants ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe vanwege de grote opkomst in Zaal Verploegen naast Eetcafé Vrienden te Wijchen. De gastspreker was deze keer Ron van der Veen van Result Care uit Molenhoek, die een leuke presentatie gaf en de geïnteresseerde aanwezigen uitlegde wat je lichaam nodig heeft om fit te blijven en hoe je jezelf als ondernemer duurzaam inzetbaar kan houden.

23 JULI 2017 PREMIUM PARTNER BBQ 

Een sfeerimpressie van de Premium Partner BBQ van Business Netwerk Betuwe. Op 13 juli 2017 waren de Premium Partners te gast bij Evenementenorganisatie Omnivents op strandclub locatie Watergoed in Valburg. Joost Frijlink en Frits Kok van Hutten ontvingen de premium partners op deze prachtige aan het water gelegen locatie en zorgden voor een onvergetelijke avond waar met veel plezier op kan worden teruggekeken. Samen met Daan Oude Elferink - Daanoe heeft Wout Reinders van Dikke Huisstijl het op video vastgelegd.

15 JUNI 2017 VIVE LA FRANCE

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 15 juni 2017. Gastheer Francis Kam, general manager van Mercure Hotel Nijmegen Centre, ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in zijn altijd zo vriendelijke en gastvrije hotel. Deze ochtend stond geheel in het teken van "Vive la France bij Business Netwerk Betuwe". De gastpresentatie van Jan Ibelings, professioneel karikaturist, werd door de aanwezigen enthousiast ontvangen en met de rosé van Freek Verhoeven (Wijnhoeve de Colonjes uit Groesbeek) werd er geproost op de vakantie, hotel Mercure en het geweldige netwerk!

18 MEI 2017 KORSTEN VAN DIEPERBEEK

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 18 mei 2017. Gastheer Cees Herrmann van Korsten Van Dieperbeek Groep B.V. ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de hospitality trailers van Van Geel Roadshows op locatie bij Lucas van Krugten van het Postillion Hotel Arnhem. De gastpresentatie was deze keer in handen van Jan van Geel van Van Geel Roadshows. Hij nam Business Netwerk Betuwe mee on the road!

20 APRIL 2017 COMEBINE-ICT ELST (GLD)

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 20 april 2017. Gastheer Chris Perk van Combine-ICT ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in Restaurant ODE (Ontmoeten - Drinken Eten) van Johan Verheijen te Elst. De interessante gastpresentatie "Cybercrime: ben jij als ondernemer hier tegen beschermd?" was in handen van Henri Beek van Digital Investigation.

16 MAART 2017 HEGEMAN

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 16 maart 2017. Gastheer Christian Maldonado ontving de 117 aanwezige netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de showroom van Hegeman tussen de mooie auto's. De presentatie van gastspreker Wilfried Giesen "Van burn-out naar ijskoud ondernemen" zorgde voor een stille zaal met ondernemers die met volle aandacht en bewondering luisterden naar zijn levensles.

16 FEBRUARI 2017 WERKBEDRIJF RIJK VAN NIJMEGEN

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst "De Ondernemer die durft te dromen" van 16 februari 2017. Gastvrouw Anita Friebel ontving ruim 100 netwerkers in het mooie bedrijfsrestaurant van het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Gastspreker en mediasponsor James Timmermans wist met zijn presentatie "Dromen, durven, doen!" iedereen van het begin tot het einde te boeien.

19 JANUARI 2017 REGUS NIJMEGEN FIFTYTWODEGREES NIJMEGEN

Sfeerimpressie van de Business Netwerk Betuwe bijeenkomst van 19 januari 2017. Gastheer John Patrick van der Kaa van Color Business Centers ontving de netwerkers bij Regus Nijmegen in FiftyTwoDegrees. Met zijn lezing "De Ondernemer in de spotlights" en aansluitend zijn table magic, samen met zijn collega én premium partner Ronald Moray, wist gastpresentator Peter Vogel iedereen te verbazen en te amuseren!

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Word partner

Mogelijkheden memberships

Wil je meer weten over de mogelijkheden wat het netwerk van Business Netwerk Betuwe te bieden heeft? Lees dan meer over onze memberships.

Business Netwerk Betuwe