spotlight-bnb

Premium Partner Avond bij Avodesch!

  • 05 oktober 2022
  • 18:30
  • 21:30
  • Avodesch B.V.

Op woensdag 5 oktober jl. waren de Premium Partners van Business Netwerk Betuwe te gast bij hoofdsponsor Avodesch 'Alles voor de schoonmaak' in Wijchen. Samen met gastheer Mark in den Bosch, sales en marketing manager bij Avodesch, ontvingen wij de Premiums in het bedrijfsrestaurant dat speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd was tot een sfeervolle locatie in Midden-Oosterse sferen. De smakelijke gerechten werden met een combinatie van Arabische specerijen, muziek, cultuur en aanvullende elegantie op traditionele wijze geserveerd door onze Partner Qasioun.

Premium Partner Danny van Leersum van Wijnhandel Halve Morgen verzorgde een heerlijk glaasje bubbels als welkom en een uitnodigende wijnproeverij voor de liefhebbers. Ter afsluiting gaf Mark een rondleiding door het bedrijf en werden we bovendien nog met een leuk en handig presentje namens Avodesch verrast. We kunnen terugkijken op een geweldige avond en hebben genoten van de leuke gesprekken en een heerlijk 4-gangen diner in een fijne ambiance.

Hamza BaQdounes van Hamza.baqdounes maakte voor ons van deze in alle opzichten geslaagde Premium Partner Avond een foto- en filmimpressie. Dank aan Hamza, voor deze foto's en we kijken uit naar de film!

Business Netwerk Betuwe