spotlight-bnb

Zou jij klant van jezelf willen zijn?

  • 16 maart 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Goffertstadion

Op donderdag 16 maart 2023 zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast in het Goffertstadion bij YveY Nijmegen, hospitality partner van N.E.C. Nijmegen. YveY, Masters in Hospitality, biedt full service hospitality outsourcing voor sport- of evenementenlocaties. Zo kunnen ze met hun kennis, ervaring en tikkeltje eigenwijsheid, de beste service in hospitality bieden. Het uitgangspunt is dan ook altijd te voldoen aan alle uiteenlopende wensen, van high-end met kaviaar en oesters tot bier en bitterballen. Dankzij de jarenlange en ruime ervaring met het organiseren van events voor diverse doelgroepen en bedrijven, zorgt YveY ervoor dat de verwachtingen waargemaakt worden. 

Gastvrouw Leonie Roodhardt, Salesmanager Nijmegen, zal ons deze ochtend in de voorzitterslounge van het Goffertstadion graag kennis laten maken met de ultieme gastvrijheid van YveY. 

Aan het einde van de bijeenkomst, rond 11:00 uur, is er de gelegenheid om deel te nemen aan een korte rondleiding door de fanzone van N.E.C. (waaronder supportershome De Schup). 

Zou jij klant van jezelf willen zijn?

Heb jij jezelf de vraag 'Zou ik klant van mezelf willen zijn?' wel eens gesteld? Voelen jouw medewerkers zich ambassadeur van het bedrijf, of vinden ze klanten vooral lastig? Hoe behandel je klanten als gasten en maak je ze fan van je bedrijf? Aan de hand van bad en best pratice voorbeelden geeft Jean-Marc de Grondelle, trainer en coach met een passie voor hospitality, je tijdens zijn presentatie gastgerichte tips hoe jij meer fans kunt maken van je klanten en je medewerkers! En die gelden zeker niet alleen voor de hospitality branche!

Agenda

Donderdag 16 maart 2023

09.00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkers in de voorzitterslounge van het Goffertstadion

09.30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastvrouw Leonie Roodhardt van YveY Nijmegen

09.40 uur

Gastpresentatie 'Zou jij klant van jezelf willen zijn?' door Jean-Marc de Grondelle

10.00 uur

Vrij netwerken

11.00 uur

Mogelijkheid deelname aan rondleiding door de fanzone van N.E.C., graag opgeven bij aanmelding!

Locatie

YveY Nijmegen (voorzitterslounge)
Goffertstadion, Stadionplein 1
6532 AJ Nijmegen

Je bent op donderdag 16 maart 2023 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij YveY Nijmegen in de voorzitterslounge van het Goffertstadion te Nijmegen.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe