spotlight-bnb

Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

  • 15 september 2022
  • 09:00
  • 11:00
  • Restaurant BRASS.

Voor de meesten onder ons is de vakantie inmiddels voorbij, maar Business Netwerk Betuwe start het nieuwe netwerkseizoen nog in een zomerse vakantiesfeer op een unieke mooie locatie aan de Oosterhoutse Plas, dé hotspot van Nijmegen, die begin oktober 2020 haar deuren opende voor het publiek. Onze gastheer Michiel Brunet de Rochebrune, accountmanager Private Trading bij BTC Direct, ontvangt de netwerkers op donderdag 15 september a.s. graag in restaurant BRASS. te Nijmegen, fantastisch mooi gelegen aan het water in de fonkelnieuwe wijk Grote Boel, omringd door natuur, tussen het riet en met een waanzinnig terras. No-nonsense gezelligheid, shared dining, een prachtige ambiance en simpelweg pure kwaliteit met een Frans-Aziatische Fusion twist. Da’s in een notendop waar BRASS. voor staat. Van het gezonde ontbijt tot een classy cocktail in de kleine uurtjes. Michiel heet ons deze ochtend van harte welkom namens BTC Direct, één van de bekendste en grootste cryptocurrency bedrijven van Europa en dé autoriteit op het gebied van Bitcoin en Blockchain.

Bitcoin kopen was niet altijd makkelijk. In de beginjaren kocht je je eerste crypto's bij een internationale beurs, via een bankoverschrijving. Een erg ingewikkeld proces: het duurde soms wel weken voordat je eindelijk je eerste coins had. Met de gedachte 'Dat moet anders!' begonnen Mike Hutting, Davy Stevens en Mark Bakker in 2013 met BTC Direct. Thuis in Nijmegen en met de laptop op schoot, maar met ongeremd enthousiasme. Er is veel veranderd in al die jaren. Toch blijft hun missie hetzelfde: cryptocurrency voor iedereen veilig en toegankelijk maken. Want Bitcoin is voor velen een wereld ver weg, maar BTC Direct brengt die wereld dichtbij. Gewoon in je eigen taal, en hulp wanneer jij dat nodig hebt.

Sinds 2020 is de organisatie van BTC Direct gegroeid van 20 naar 90 enthousiaste professionals. En daarin gaan ze net een stapje verder. De vriendelijke klantenservice helpt je met alle plezier. Op de nieuwssite en YouTube brengen ze je elke dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en in de webshop ben je voor de nieuwste crypto-gadgets aan het juiste adres. BTC Direct is er voor de absolute beginner, maar ook voor de ervaren crypto-trader. Ben je net begonnen en wil je een tientje investeren? Of wil je vanaf 50.000 euro investeren met persoonlijke service en begeleiding op maat? Iedereen is welkom bij BTC Direct!

Vind jij cryptocurrency nog steeds zo cryptisch?

Sinds 2017 kent bijna iedereen wel iemand in zijn omgeving die iets heeft gedaan met Bitcoin. Vaak gaan de verhalen niet veel verder dan het ermee speculeren. Patrick van der Meijde is oprichter van BitKassa en voorzitter van de Verenigde Bitcoinbedrijven Nederland. Hij legt uit wat Bitcoin voor hem uniek maakt en waarom het volgens hem veel meer is dan een middel om mee te speculeren. Tijdens een interactieve presentatie zal er een demonstratie plaatsvinden van hoe eenvoudig een Bitcoin betaling in de praktijk werkt. In Arnhem accepteren, dankzij Patrick, al meer dan 50 ondernemers Bitcoin als betaalmiddel.

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe