spotlight-bnb

The unexpected awesomeness of business!

  • 21 september 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Planet Awesome

Nu de zomervakantie voor de meesten onder ons voorbij is en we de accu hebben opgeladen, starten we het nieuwe netwerkseizoen weer vol enthousiasme en nemen we je mee naar een avontuurlijke wereld waar je nog even helemaal los kan gaan. Business Netwerk Betuwe biedt op donderdag 21 september bij Planet Awesome de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten en aangenaam te netwerken. Ontdek, ontmoet en ervaar unexpected awesomeness!

Gastheer Allard Koopsen, directeur van Planet Awesome, ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de luxe Skylounge van deze fantastische locatie. Vanaf het moment dat je binnenkomt bij Planet Awesome word je meegenomen in een compleet nieuwe en avontuurlijke wereld waar je even helemaal los kunt komen van je alledaagse beslommeringen.

Met de verschillende activiteiten is er voor ieder wat wils, zoals een multi-level kartcircuit met supersnelle elektrische karts, 12 bowlingbanen, Virtual Reality escape rooms, 'glow in the dark' golf in een waanzinnige wereld en niet te vergeten lasergamen in het spannende Neo-Tokyo. Bij Planet Awesome geniet je ook van allerlei lekkernijen en heb je een perfect uitzicht over de activiteiten vanuit de sfeervolle horecaruimte en de luxe Skylounge. Kortom, 'The place to be' om uit te gaan en magische momenten met elkaar te beleven.

The unexpected awesomeness of business!

Na het welkomstwoord gaan we tijdens het netwerken in groepsverband het gevecht aan en waan je je in de spectaculaire wereld van Neo-Tokyo. Voel de drukkende atmosfeer van de verlaten stad, hoor de voetstappen, de killing music en verras je vijand. Leer de netwerkers op een ander level kennen en ga samen de uitdaging aan. Na afloop is er weer alle gelegenheid om verder met elkaar te netwerken. Rond 11:00 uur wordt nog de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan een kleine rondleiding.

AGENDA

Donderdag 21 september 2023

09:00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkers in de Skylounge 

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Allard Koopsen

09:45 uur

Vrij netwerken en start van het lasergamen in groepsverband

11:00 uur

Mogelijkheid tot deelname aan een kleine rondleiding (graag opgeven bij aanmelding)

LOCATIE:

Planet Awesome
Energieweg 102
6541 CZ Nijmegen

Je bent dus op donderdag 21 september van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en het nieuwe netwerkseizoen avontuurlijk en actief in te luiden.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe