spotlight-bnb

Summer is in the air!

  • 20 juni 2024
  • 09:00
  • 11:00
  • Moeke Nijmegen

Op donderdag 20 juni a.s. is Business Netwerk Betuwe te gast op het schitterende overdekte dakterras van Moeke Nijmegen, dé hotspot van Nijmegen-Noord gelegen aan het strand van de Lentse Plas! Dit dakterras biedt een waanzinnig mooi uitzicht over het water en de nabije omgeving. Wat een geweldige setting om met elkaar op gepaste wijze de zomer in te luiden! Onder het genot van een kopje koffie of thee met lekkernijen biedt gastheer Benjamin van der Boon, bedrijfsleider van Moeke Nijmegen, ons de gelegenheid om in een heerlijke vakantiesfeer met elkaar te netwerken.

Bij Moeke geniet je niet alleen van het mooie uitzicht, maar ook van smakelijke lunch- en dinergerechten, een gezellige borrel of BBQ. Kortom, hét grandcafé waar je op ieder moment van de dag welkom bent met familie, vrienden of collega's. Het is een fijne plek waar je elkaar ontmoet, ontspant op het zonnige terras en een lekker drankje doet aan Moeke's Bar. Moeke is de ideale plek voor je evenement, vergadering, trouwerij en feest. Een unieke locatie waar het ieder seizoen goed vertoeven is. 

Summer is in the air!

In september viert Business Netwerk Betuwe haar 10-jarig jubileum! Om nu alvast in de stemming te komen, hebben we speciaal voor deze juni bijeenkomst een quiz gemaakt. Ben jij op de hoogte van alle ins en outs rondom de businessclub? De winnaar maken wij blij met een heel toepasselijk cadeau, die zéker summerproof is! 

LOCATIE

Moeke Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 6
6515 AT Nijmegen

Je bent dus op donderdag 20 juni 2024 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij Moeke Nijmegen aan de Lentse Plas. We gaan er samen een mooie netwerkochtend van maken. 

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe