spotlight-bnb

Succesvol ondernemen doe je vanuit passie, lef en 'your own point of VUE'!

  • 18 april 2024
  • 09:00
  • 11:00
  • VUE Cinemas Arnhem

Op 18 april a.s. zijn we te gast bij Vue Cinemas te Arnhem. De gastheren van deze ochtend, Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager), ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de foyer op de eerste etage van de bioscoop. Vue Arnhem is een begrip in de regio Arnhem. Met haar karakteristieke uiterlijk wordt Vue Arnhem door vele Arnhemmers ‘de Blikken bioscoop’ genoemd. Sinds de grote verbouwing, eind 2019, kom je binnen in een moderne maar warm ingerichte bar met een ruime keuze aan heerlijke dranken en snacks. Er zijn 5 bioscoopzalen, die allemaal zijn voorzien van comfortabele deluxe stoelen. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot bijna ligstand, inclusief voetensteun en tafeltje. Vue Cinemas staat garant voor een filmervaring die je niet snel zal vergeten!

Vue Cinemas NL is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa. De bioscopen zijn bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, digitale presentaties, conferenties, (film)evenementen en workshops. Vue Cinemas organiseert regelmatig bijzondere avonden en speciale acties voor verschillende doelgroepen.

Succesvol ondernemen doe je vanuit passie, lef en 'your own point of VUE'!
Ondernemer Daan Oude Elferink (Daanoe) neemt ons in zijn presentatie mee op reis naar de wereld achter de bordjes 'verboden toegang' en achter dichtgetimmerde ramen en deuren. Zijn spannende trailers spatten deze ochtend van het filmdoek af. De prachtige wereld van verboden, verlaten en vervallen zoals Daan die ziet. Hij reist de hele wereld over, op zoek naar de mooiste verlaten panden, klimt over daken en kruipt door riolen om binnen te komen. Het zijn niet zo maar leegstaande panden, maar prachtige kastelen, landhuizen en nog volledig ingerichte villa's waar het familie-fotoalbum met een dikke laag stof in de kast staat. Herinneringen van wat het ooit was...... Binnen maakt Daan foto's van de schoonheid van het verval en deze worden als kunstwerken over de hele wereld via galeries en kunstbeurzen verkocht. Zijn passie en lef laten zien dat niets te gek is zolang je het allemaal vanuit 'your own point of VUE' onderneemt. Ondernemen is kansen grijpen en je ambities nastreven. 

AGENDA

Donderdag 18 april 2024

09:00 uur

Ontvangst met koffie/thee en een lekkere échte Arnhemse lekkernij in de foyer op de eerste etage

09:30 uur

Welkomstwoord in bioscoopzaal 2 door onze gastheren Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) bij Vue Cinemas

09:40 uur

Gastpresentatie door Daan Oude Elferink (Daanoe): Succesvol ondernemen doe je vanuit passie, lef en 'your own point of VUE'!

10:00 uur

Vrij netwerken in de foyer

11:00 uur

Einde van de ochtend

LOCATIE:

VUE Cinemas Arnhem
Hoogstraat 10
6811 GZ Arnhem

Je bent dus op donderdag 18 april 2024 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en te genieten van een optimale filmbeleving bij Vue Arnhem!

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe