spotlight-bnb

Succesvol ondernemen doe je samen

  • 16 september 2021
  • 08:30
  • 12:00
  • Emixion

Na een fijne zomervakantie was iedereen er weer klaar voor om te netwerken bij Business Netwerk Betuwe. Het was dan ook fantastisch om elkaar in een fijne ambiance met hapje, drankje en heerlijke achtergrond muziek te ontmoeten en uitgebreid te spreken. Onze gastheren, John Meijering van Emixion en Bob Rutgers van PMC Invest, ontvingen onze netwerkers op donderdag 16 september jl. in twee tijdslots voor een verrassend leuk programma op hun (nieuwe) locatie te Nijmegen.

De gastheren John en Bob zijn twee succesvolle Nijmeegse ondernemers die samen een duurzame relatie hebben opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het onderkennen van elkaars meerwaarde. Een succesvolle samenwerking vraagt om respect, duidelijkheid en het maken en nakomen van goede afspraken. 

Peter Reijers van Peter Reijers Communicatie spreekt, coacht, traint en adviseert al vele jaren bij thema's als verantwoordelijkheid, samenwerking, vertrouwen en communicatie. In de rol van dagvoorzitter heeft Peter tijdens de bijeenkomst beide heren in een leuk en onderhoudend gesprek over deze onderwerpen geïnterviewd.

Met dank aan Dick Vogelzang van HDV-Productions voor de mooie foto's en dank aan onze mediasponsor Bas den Ambtman van Basant Video Producties van deze in alle opzichten geslaagde ochtend!

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe