'Succesvol en internationaal ondernemen in de Betuwe!

  • 19 mei 2022
  • 09:00
  • 11:00
  • Gemeente Overbetuwe

Op donderdag 19 mei 2022 zijn we met Business Netwerk Betuwe te gast in de MKB-vriendelijke gemeente Overbetuwe. Op uitnodiging van en in goede samenwerking met Fabian Miceli, accountmanager bedrijven, zijn de netwerkers van harte welkom om elkaar te ontmoeten en te netwerken in het onlangs verbouwde en duurzame gemeentehuis te Elst. Burgemeester Patricia Hoytink-Roubos zal als gastvrouw de netwerkers gastvrij en met gepaste trots op deze ochtend verwelkomen en toespreken in de grote raadzaal.

Na haar welkomstwoord verzorgt onze gastspreker Rignald Span van EyeQuestion Software uit Elst een korte gastpresentatie. Wat begon als 's werelds eerste webapplicatie voor zintuiglijk en consumenten onderzoek, is uitgegroeid tot een organisatie die honderden toonaangevende organisaties wereldwijd helpt om de kwaliteit van hun producten te behouden en te verbeteren. Op dit moment is EyeQuestion als marktleider een cruciaal onderdeel in het productonderzoek van vele internationale bedrijven.

Succesvol en internationaal ondernemen in de Betuwe!

EyeQuestion Software

Wanneer je je voorraadkast opent, is er een grote kans dat er producten in je kast aanwezig zijn die ergens gedurende het productieproces in aanraking zijn gekomen met software uit de Betuwe. Elke seconde namelijk, vertrouwen talloze consumenten op de klanten van EyeQuestion om hun leven gezonder, veiliger, smakelijker of gewoon een beetje beter te maken via de producten die zij leveren. EyeQuestion helpt haar klanten daarbij. De software wordt door zowel grote internationale bedrijven als Nestlé en Pepsico, maar ook binnen typisch Nederlandse branches zoals de fruitteelt in de Betuwe, gebruikt bij het onderzoek naar productperceptie: het onderzoek naar de manier hoe consumenten een product via de menselijke zintuigen ervaren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de smaak van een product. Beschouw EyeQuestion als het geheime ingrediënt achter zeer veel consumptiegoederen. Dit alles vanuit de locatie in Elst. Met meer dan 1,5 miljoen tests per jaar helpt de software de klanten te bepalen of hun productinnovaties marktconform zijn. Dankzij succesvolle product lanceringen kunnen velen van de grootste internationale merken wereldwijd sneller en slimmer innoveren. Hun producten zijn de echte sterren van de show, waar miljoenen consumenten elke dag weer van genieten.

Rignald Span

Als Business Analist en Software Ontwikkelaar begon Rignald zijn carrière bij verschillende bedrijven. Daarbij deed hij veel ervaring op met het gebruik van internetapplicaties voor zakelijke oplossingen. Met deze kennis startte hij in 2001 samen met Gerben Ernst het bedrijf EyeQuestion Software en bracht kort daarna de eerste volledig internet gebaseerde oplossing voor Sensorisch- en Consumentenonderzoek op de markt. Rignald is altijd nieuwsgierig naar nieuwe innovaties en technologieën zoals Eye Tracking, Virtual Reality en Artificial Intelligence en zoekt wegen deze technieken op een eenvoudige manier beschikbaar te maken voor zijn klantenkring.

AGENDA

Donderdag 19 mei 2022

09:00

Ontvangst met koffie/thee en lekkers in de grote raadzaal van het nieuwe gemeentehuis

09:30

Welkomstwoord en ontvangst door burgemeester Patricia Hoytink-Roubos

09:40

Gastpresentatie door Rignald Span, managing director van EyeQuestion

10:00

Vrij netwerken

11:00

Einde bijeenkomst

Je bent op donderdag 19 mei 2022 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken in het nieuwe gemeentehuis van de gemeente Overbetuwe in Elst, tot dan!

Parkeertip: gratis en lang parkeren op parkeerterrein Het Land van Tap, in het centrum van Elst naast Theater De Kik, Dorpsstraat 39!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Aanmelden voor deze bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe