spotlight-bnb

Samen de TOP bereiken!

  • 15 juni 2023
  • 08:30
  • 11:00
  • WiFi4all

Op donderdag 15 juni a.s. starten we al om 08:30 uur met een goed verzorgd ontbijt en sluiten we het netwerkseizoen op gepaste wijze af in zomerse vakantiesferen!

Gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op hun prachtige innoverende bedrijfslocatie in Elst. Met het nieuwe 'state-of-the-art' pand hebben ze een luxe en gezonde werkomgeving gecreëerd die gelijk bij binnenkomst waardering uitstraalt en inspireert. Een paar voorbeelden waar je dit direct in terug ziet komen zijn het warme interieur, een mooi bedrijfsrestaurant met schitterend dakterras, een weersafhankelijk gestuurde klimaatinstallatie, een ventilatiesysteem dat werkt op basis van de CO2 aanwezigheid en een uitgebreide professionele fitnessruimte met Personal Trainer. 

Robert is de eigenaar van een dynamische onderneming die bestaat uit drie bedrijven: GKS ICT Solutions, WiFi4ALL en Adhetec. GKS is dé ICT partner met expertise op het gebied van automatisering, bellen via VoIP, Cloud oplossingen, indoor en outdoor draadloze netwerken, beheer van ICT systemen en databeveiliging. WiFi4ALL biedt een oplossing voor netwerk- en telecommunicatievraagstukken, bedraad en/of draadloze verbindingen afgestemd op de wensen van de klant. Adhetec is hét adres voor slimme camerasystemen voor observatie- en beveiligingsdoeleinden.

We starten de ochtend met netwerken in het mooie bedrijfsrestaurant onder het genot van een heerlijk ontbijt (dus houd daar rekening mee!). Na het welkomstwoord van Robert en Jesca, rond 09:45 uur, is er een gastpresentatie die wordt verzorgd door Han Verheijen. Na de presentatie gaan we aansluitend open en ongedwongen netwerken op het schitterende dakterras. Wat een geweldige afsluiter van een mooi seizoen!

Samen de TOP bereiken!

Onze gastspreker Han Verheijen, woonachtig in Bemmel, weet sinds 16 jaar dat hij een erfelijke spierziekte heeft en dat heeft nadelige gevolgen. Zo kan hij helaas zijn beroep als opticien niet meer uitvoeren, maar anderzijds zijn er hele mooie deuren voor hem opengegaan. 

Sinds een aantal jaren geeft Han zitski-les aan kinderen met een lichamelijke beperking. Daarnaast haalt hij ook veel energie uit handbiken. Zijn benen kan hij niet meer genoeg gebruiken, dus daarom is hij op deze wijze gaan fietsen. Sporten is voor hem als een medicijn.

Tijdens zijn korte presentatie neemt Han ons mee in zijn ervaringen als zitski-leraar en zijn sportieve handbike ervaringen van onder andere de Handbikebattle met de Sint Maartenskliniek en zijn deelnames aan de Alpe d'HuZes. 

'Denken in mogelijkheden in plaats van in beperkingen', dat brengt je ondanks én dankzij alles naar de TOP!

AGENDA

Donderdag 15 juni 2023

08:30 uur

Ontvangst met een uitgebreid ontbijt in het bedrijfsrestaurant met uitzicht over Elst

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastheer en gastvrouw Robert en Jesca van Kempen

09:45 uur

Gastpresentatie 'Samen de TOP bereiken!' door Han Verheijen

10:00 uur

Vrij netwerken op het mooie dakterras  

11:00 uur

Einde bijeenkomst

LOCATIE:

GKS - WiFi4All - Adhetec
Industrieweg Oost 7b
6662 NE Elst 

Je bent dus op donderdag 15 juni van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en de zomer op gepaste wijze in te luiden.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe