spotlight-bnb

ONTSNAP aan de waan van de dag. Kom netwerken bij Business Netwerk Betuwe!

  • 22 februari 2024
  • 09:00
  • 11:00
  • Koepelgevangenis Arnhem

Op donderdag 22 februari 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij de Koepelgevangenis Arnhem, een voormalige gevangenis die inmiddels is geregistreerd als rijksmonument en nu dient als evenementenlocatie. De indrukwekkende architectuur en de rijke geschiedenis maken deze locatie uniek en creëren een bijzondere sfeer. Samen met Lotte Pillen (Sales Executive bij Q Hospitality Group) en Michelle van den Beld (Supervisor Reservations bij de Koepelgevangenis Arnhem) verwelkomen we de netwerkers in de grote Kas midden in de imposante Koepel. Tijdens de ontvangst worden bij de koffie/thee en fris zoete kleine broodjes geserveerd. Aansluitend gaan we open en ongedwongen netwerken onder het genot van verschillende kleine lekkernijen.

Waar de Koepelgevangenis Arnhem tot 2015 nog diende als huis van bewaring, is het vandaag de dag een vergader- en bijeenkomsten locatie. Het imposante gebouw beschikt over drie presentatiezalen, vier boardrooms, vijf vergaderkassen, drie bars en verschillende overige ruimtes (escape rooms & spelruimtes). De Koepelgevangenis biedt een ongeëvenaard decor voor filmopnames. De imposante gangen, cellen en andere historische elementen voegen een extra dimensie toe aan een visueel project. Er zijn verschillende activiteiten te beleven voor jong en oud. Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje of leuk als break tijdens een bijeenkomst of vergadering. Van een spannende ontsnapping uit de isoleercellen, teambuilding activiteiten tot aan een leuk GPS spel door de omgeving van Arnhem!

ONTSNAP aan de waan van de dag. Kom netwerken bij Business Netwerk Betuwe!

Onder begeleiding van een oud-bewaker bezoeken we tijdens de rondleiding onder andere de oude luchtplaats, Kapel en gevangeniscellen. De oud-bewaker gaat ons vertellen hoe het dagelijkse leven er tussen de gevangenismuren uitzag en wat er vandaag de dag allemaal mogelijk is. Het is een bijzondere plek die 132 jaar lang gesloten was voor bezoekers, maar nu wordt ingezet als evenementenlocatie. Welkom in de fascinerende wereld van de Koepelgevangenis!

AGENDA

Donderdag 22 februari 2024

09:00 uur

Ontvangst met koffie/thee/fris en zoete kleine broodjes in de grote Kas midden in de imposante Koepel

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door Lotte Pillen en Michelle van den Beld

09:45 uur

Rondleiding onder begeleiding van een oud-bewaker die ons mee zal nemen in de fascinerende wereld van de Koepelgevangenis Arnhem

10:00 uur

Vrij netwerken in de grote Kas onder het genot van verschillende kleine lekkernijen

11:00 uur

Einde van de ochtend

LOCATIE:

Koepelgevangenis Arnhem
Wilhelminastraat 16
6812 CW Arnhem

Je bent dus op donderdag 22 februari van harte welkom om aan de waan van de dag te ONTSNAPPEN en met elkaar bij Business Netwerk Betuwe te netwerken. Zien we jou ook?

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe