spotlight-bnb

We gaan voor gastvrijheid! Bakkie doen?

  • 20 oktober 2022
  • 09:00
  • 11:00
  • vantienen

Met Business Netwerk Betuwe gaan we voor gastvrijheid ten top!
Bakkie doen?

Op 20 oktober a.s. zijn we te gast bij vantienen, 'De gezellige huiskamer van Brabant'. Zeg je goeie koffie, dan zeg je vantienen. Het Brabantse familiebedrijf biedt al bijna vijftig jaar een gastvrije koffiebeleving aan bedrijven en particulieren: van de juiste automaat tot de beste koffie. In het gloednieuwe pand in het Noord-Brabantse plaatsje Zeeland ontvangt gastheer Bart de Waal, accountmanager bij vantienen, de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met een kop échte lekkere, verse koffie.

Ondanks de lange geschiedenis en de stabiele basis heeft vantienen de laatste jaren niet stilgestaan. Door groei en ontwikkeling werd het vorige pand een paar maten te klein. In 2018 kwam er een gouden kans voorbij: op nog geen kilometer afstand kwam een perceel van 6000 vierkante meter vrij. Die besloot de familie met beide handen aan te grijpen.

Algemeen directeur Maarten van Tienen werkte intensief samen met de architect, aannemers en medewerkers om tot een perfect passende thuisbasis te komen. Het nieuwe pand is van het hoogste niveau, maar met de vertrouwde identiteit van vantienen.

Bakkie doen?

Gastvrijheid zit verankerd in het DNA van het bedrijf vantienen en komt in alle facetten terug in de uitstraling. Het interieur wordt gekenmerkt door natuurlijke tinten en materialen. Elementen als behang, beplanting, vloerkleden en hanglampen geven een huiselijke sfeer. Ook staan er in het kantoorgedeelte grote ‘keukentafels’ om aan te overleggen met een kop koffie, zoals het een Brabants familiebedrijf betaamt: het moet netjes zijn en een goede sfeer uitademen. Kortom, een fantastisch gastvrij bedrijf waar wij als Business Netwerk Betuwe natuurlijk graag een kijkje gaan nemen. Middels een rondleiding bieden we de netwerkers deze ochtend de gelegenheid om vantienen nog beter te leren kennen.

AGENDA

Donderdag 20 oktober 2022

09:00

Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen

09:30

Welkomstwoord door gastheer Bart de Waal, accountmanager bij vantienen

09:40

Vrij netwerken onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee

10:30

Mogelijkheid tot deelname aan de rondleiding

11:00

Einde van de ochtend

Je bent op donderdag 20 oktober 2022 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij vantienen in Zeeland (Noord-Brabant), tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe