spotlight-bnb

Met Business Netwerk Betuwe blijf je altijd in beweging!

  • 20 januari 2022
  • 09:00
  • 11:00
  • Digitale bijeenkomst

Aangezien we vanwege de lockdown helaas nog niet fysiek bij elkaar mogen komen, biedt Business Netwerk Betuwe met een mooi programma tóch de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten! Na een paar geslaagde meetings begin vorig jaar in de virtuele wereld van Gather Town, waarin we met elkaar op een alternatieve en prettige wijze in zogenoemde 'privat spaces' in groepjes aan tafel samen konden netwerken, ontvangen wij de netwerkers op donderdag 20 januari a.s. graag weer in de speciaal voor Business Netwerk Betuwe ingerichte digitale BNB meetingroom, met een aparte presentatieruimte voor de gastpresentatie. Het stelt ons in staat om ook in deze bijzondere tijd, op vergelijkbare wijze als tijdens onze fysieke bijeenkomsten, met de aanwezigen te netwerken en een gastpresentatie bij te wonen. Hopelijk zal het in februari weer mogelijk zijn om elkaar 'live' op locatie te ontmoeten!

Met Business Netwerk Betuwe blijf je altijd in beweging!

Een nieuw jaar betekent voor veel mensen een nieuwe, frisse start. Een goed moment om eindelijk de versie van jezelf te worden die je écht wilt zijn. Fitter, beter, gedisciplineerder en positiever. Het nieuwe jaar gezond beginnen, gezond eten en veel bewegen staat vaak bovenaan het lijstje.

Onze gastspreker Maarten Nieuwenstein, eigenaar en oprichter van HIT Personal Training te Elst, traint en begeleidt mensen met erg veel passie en plezier bij hun specifieke doelstellingen. Maarten heeft de opleiding MBO Sport en Bewegen en HBO ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) afgerond en is vanaf mei 2016 zijn eigen bedrijf gestart. Hij zal ons in zijn gastpresentatie uitleggen wat je moet doen om gezond door het leven te gaan. Voeding en persoonlijke doelstellingen komen aan bod. Daarnaast is plezier en sociaal contact met elkaar tijdens een intensieve training het allerbelangrijkste. Wanneer er geen plezier wordt beleefd, zal het resultaat ook vaak tegenvallen. Trainen met humor is de ultieme belevenis van fit worden!

AGENDA

Donderdag 20 januari 2022

09:00

Ontvangst in de BNB meetingroom

09:30

Welkomstwoord en ontvangst in de BNB presentatieruimte

09:35

Gastpresentatie 'Met Business Netwerk Betuwe blijf je altijd in beweging!' verzorgd door Maarten Nieuwenstein van HIT Personal Training

09:50

Netwerken in 'privat spaces' in groepjes aan tafel in de BNB meetingrooom

11:00

Einde bijeenkomst

Je bent dus op donderdag 20 januari 2022 van harte welkom om prettig en volledig coronaproof te komen netwerken. Na aanmelding ontvangen de netwerkers ruim van tevoren een aanmeldlink en gebruiksvriendelijke handleiding voor deelname.

Tot dan!
Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe