spotlight-bnb

Kom relaxed netwerken en ervaar de ultieme beleving!

  • 17 november 2022
  • 09:00
  • 11:00
  • Vue Nijmegen

Kom relaxed netwerken en ervaar de ultieme beleving!

Op 17 november a.s. zijn we te gast bij Vue Cinemas te Nijmegen. De gastheren van deze ochtend, Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de Preview Bar van de bioscoop. Gedurende het jaar 2020 heeft er een grootschalige verbouwing plaatsgevonden bij Vue Nijmegen Walstraat. Het aantal zalen is uitgebreid van 3 naar maar liefst 8 zalen! De foyer van Vue Nijmegen Walstraat is groots opgezet met een ruim assortiment aan dranken en snacks. Tevens is er de mogelijkheid om onder het genot van een heerlijk drankje plaats te nemen aan de Preview Bar. In alle zalen maken ze gebruik van de beste technieken voor beeld en geluid, zoals laserprojectie, 3D en Dolby Atmos! Alle zalen van Vue Nijmegen Walstraat zijn volledig voorzien van comfortabele deluxe stoelen. De brede en luxe leren stoelen zijn elektrisch verstelbaar tot bijna ligstand, inclusief voetensteun en tafeltje. Vue Cinemas staat garant voor een filmervaring die je niet snel zal vergeten!

Vue Cinemas NL is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Verdeeld over 10 landen heeft Vue 209 bioscopen, 1859 schermen en 8500 werknemers en is daarmee de grootste bioscoopketen in Europa. De bioscopen zijn bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, digitale presentaties, conferenties, (film)evenementen en workshops. Vue Cinemas organiseert regelmatig bijzondere avonden en speciale acties voor verschillende doelgroepen.

Deze ochtend nemen Marcello en Remco ons mee in de wereld van de optimale film experience. Met een kort filmprogramma en een leuke kennistest ervaren we de dynamische en warme omgeving van Vue Nijmegen Walstraat. Iedereen wordt een unieke beleving geboden; van een gastvrije ontvangst naar het beste in beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen. Maak het mee! 

AGENDA

Donderdag 17 november 2022

09.00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen bij de Preview Bar

09.30 uur

Welkomstwoord in de theaterzaal door onze gastheren Marcello Grosso (Head of Sales) en Remco Singeling (Theatermanager) bij Vue Cinemas 

09.40 uur

Kort filmprogramma met speciale effecten en kennistest met prijsuitreiking

10.00 uur

Vrij netwerken in de foyer 

11.00 uur

Einde van de ochtend

Je bent dus op donderdag 17 november 2022 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij Vue Nijmegen, tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe