spotlight-bnb

Kom proeven, genieten en beleven bij Business Netwerk Betuwe! Wine not? 🍷

  • 16 mei 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Nederlands Wijnbouwcentrum

Op dinsdag 16 mei a.s. zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek. Het is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het centrum leent zich daarbij ook uitstekend voor leuke, sportieve en/of culinaire familie- en bedrijfsuitjes. Dit alles in een professionele omgeving, waar bovendien ruimte wordt geboden aan mensen die, om welke reden dan ook, net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen. Gastvrouw Sheila Evers, commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, heet ons van harte welkom om deze ochtend open en ongedwongen met elkaar te netwerken op dé uitgelezen plek waar alles op het gebied van wijn en wijnbeleving samenkomt. 

Het mooiste proeflokaal en terras van Groesbeek, direct aan de wijngaard!

De prachtige ambiance van het gebouw en terras, met uitzicht op de wijngaard, is bij uitstek een fantastische locatie om tijdens het netwerken een ultiem vakantiegevoel te ervaren. Natuurlijk mag hierbij een kleine wijnproeverij niet ontbreken! Bovendien is er om 10:30 uur de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding in de wijngaard en moderne wijnkelder, om inzicht te krijgen in het proces van en rondom de wijnproductie (graag aangeven bij de aanmelding wie hiervan gebruik wenst te maken). 

AGENDA

Dinsdag 16 mei 2023

09:00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkers in het proeflokaal/op het terras met prachtig uitzicht over de wijngaard

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastvrouw Sheila Evers

09:45 uur

Vrij netwerken met kleine wijnproeverij

10:30 uur

Mogelijkheid tot deelname aan een rondleiding in de wijngaard en wijnkelder (graag opgeven bij aanmelding) 

11:00 uur

Einde bijeenkomst

Locatie:

Nederlands Wijnbouwcentrum
Bredeweg 2
6562 DE Groesbeek

Je bent dus op dinsdag 16 mei 2023 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en te genieten van de prachtige wijngaard omgeving, gelegen in het wijndorp Groesbeek.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

 

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe