spotlight-bnb

Hoe bouw je aan duurzame relaties?

  • 21 maart 2024
  • 09:00
  • 11:00
  • DuurzaamXL

Op donderdag 21 maart 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij DuurzaamXL, dé expert op het gebied van totale verduurzaming. Samen met gastheer Daan Labro (mede-eigenaar/directeur) en zijn team verwelkomen we de netwerkers in het nieuwe pand langs de A15 in Oosterhout waar innovatie, samenwerking en verduurzaming samenkomen. De netwerkochtend zal plaatsvinden in het Grand Café met uitzicht op het schitterende dakterras onder het genot van goede koffie/thee/fruitwater en heerlijke diverse patisserie.

DuurzaamXL streeft naar een groenere, duurzamere toekomst voor iedereen, en dat begint bij het bieden van ongeëvenaarde kwaliteit in alles wat ze doen. Alle zorgen worden uit handen genomen als het gaat om het aanbieden van complete duurzaamheidsoplossingen voor particulieren en bedrijven. Je wordt stap voor stap meegenomen in een optimale klantreis, van investering tot subsidies, met persoonlijke begeleiding en advies. Hierin zijn ze onderscheidend. De klantgerichte aanpak zorgt ervoor dat zij de specifieke behoeften begrijpen en de best mogelijke oplossingen (op maat) kunnen bieden. Omdat de financiële aspecten kunnen worden verzorgd door een eigen vertrouwde financiële adviseur of door een financieel adviseur van DuurzaamXL, weet je zeker dat je ook op dat vlak de beste keuze maakt.

Hoe bouw je aan duurzame relaties?

Het onderhouden van een duurzame relatie met klanten en zakelijke partners helpt jouw bedrijf zich te onderscheiden van concurrenten. In deze dynamische markt is het belangrijk om je daar heel bewust van te zijn. Niets werkt namelijk zo goed als klanten die euforisch zijn over jou, jouw producten of diensten. Deze klanten zijn als het ware ambassadeurs van jouw organisatie en dat wil je natuurlijk stimuleren. Thomas Bouwels, Sectormanager bij ABN AMRO, geeft concrete tips hoe je hier stap voor stap aan bouwt.

AGENDA

Donderdag 21 maart 2024

09:00 uur

Ontvangst met goede koffie/thee/fruitwater en heerlijke diverse patisserie

09:30 uur

Welkomstwoord door José en introductie namens DuurzaamXL door Daan Labro (mede-eigenaar/directeur)

09:40 uur

Gastpresentatie door Thomas Bouwels 'Hoe bouw je aan duurzame relaties?'

10:00 uur

Vrij netwerken 

11:00 uur

Einde van de ochtend (mogelijkheid tot deelname aan een korte rondleiding door het nieuwe pand van DuurzaamXL)

LOCATIE:

DuurzaamXL
Rietgraafsingel 6
6678 PH Oosterhout

Je bent dus op donderdag 21 maart van harte welkom om duurzame relaties op te bouwen bij Business Netwerk Betuwe, hét business netwerk voor de succesvolle ondernemer in de omgeving Arnhem-Nijmegen tot vér daarbuiten! Mogen wij jou ook welkom heten? 

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe