spotlight-bnb

Het recept van succesvol worden én blijven!

  • 18 januari 2024
  • 09:00
  • 11:00
  • Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Op donderdag 18 januari 2024 is Business Netwerk Betuwe te gast bij Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof, verborgen in het groen, direct aan de bekende Zevenheuvelenweg. Samen met gastvrouw Frauke Berentsen, corporate accountmanager bij Fletcher Hotels, ontvangen we de netwerkers in het sfeervolle restaurant met panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving om succesvol te netwerken en met een glaasje bubbels het nieuwe jaar in te luiden.

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is gelegen op een prachtig landgoed nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal, een perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Een luxe hotel met diverse mogelijkheden voor ontspanning om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op het landgoed staat naast de monumentale villa een pittoreske kapel, uit de tweede helft van de 19e eeuw, welke als trouwlocatie wordt gebruikt. Ook de zakelijke gast voelt zich erg thuis in één van de vele vergaderruimtes die het hotel te bieden heeft, van moderne en luxueuze zalen die van alle gemakken zijn voorzien tot prachtige zalen met een historische twist.

Het recept van succesvol worden én blijven!
Sterrenrestaurant De Kromme Dissel, onderdeel van Fletcher Hotels, is een stukje Nederlandse culinaire geschiedenis. Hier prijkt namelijk al onafgebroken sinds 1971 een MICHELIN ster! De ervaren Chef-kok Tonny Berentsen is niet stil blijven staan. Hij is een klassieke chef, maar hij durft zijn creatieve kant te tonen. Zo pikte hij tijdens zijn reizen door Azië inspiratie op. Het stimuleert de moderne ideeën die hij op het bord brengt. Tonny zet de rijke geschiedenis van De Kromme Dissel voort met zijn eigen keuken. Deze vaste waarde blijft zichzelf heruitvinden, tot tevredenheid van elke fijnproever! Hospitality-expert Patrick Kruijs zal ons deze ochtend door middel van een interview met Chef-kok Tonny Berentsen alles te weten laten komen over zijn innoverende carrière en hoe je succes kan behouden als bedrijf!

AGENDA

Donderdag 18 januari 2024

09:00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen in het sfeervolle restaurant met panoramisch uitzicht over de prachtige omgeving

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastvrouw Frauke Berentsen namens Fletcher Hotels

09:40 uur

Interview door hospitality-expert Patrick Kruijs met Tonny Berentsen, Chef-kok bij Sterrenrestaurant De Kromme Dissel

10:00 uur

Proosten op een succesvol 2024 en vrij netwerken

11:00 uur

Einde van de ochtend (aansluitend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een korte rondleiding)

LOCATIE

Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof
Zevenheuvelenweg 48A
6571 CK Berg en Dal

Je bent dus op donderdag 18 januari van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en met ons het nieuwe jaar in te luiden.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe