spotlight-bnb

Een wereld van aandacht!

  • 16 november 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Hanos Nijmegen

Op donderdag 16 november 2023 is Business Netwerk Betuwe te gast bij HANOS Nijmegen, dé internationale horecagroothandel en totaalleverancier voor de horeca, food professionals, grootverbruikers en bedrijvenmarkt. Gastheer Sam van den Driesschen, Accountmanager bij HANOS Nijmegen, ontvangt de netwerkers deze ochtend in het Grand Café en neemt ons mee in de optimale beleving van het gevarieerde topkwaliteit assortiment, met persoonlijke benadering en een groot gevoel voor service! Dat wordt netwerken met een smakelijke twist!

Bij HANOS vind je onder één dak: food, non-food en heel veel vers. Al net zo exclusief en voordelig zijn de delicatessen, wijnen en andere dranken. Bovendien levert HANOS maatwerk op het gebied van bedrijfskleding, horecakeukens en projectinrichting en werkt hiervoor samen met diverse partners. Met hun eigen distributienetwerk levert HANOS in heel Nederland, België en Duitsland. Naast horecabenodigdheden, vind je dagelijks online en in de groothandel een enorme dosis inspiratie, zoals demonstraties, evenementen, masterclasses en inspiratiedagen. De vakspecialisten hebben kennis van zaken en bieden voor ieder culinair vraagstuk een passende oplossing.

Een wereld van aandacht!
Bij HANOS Nijmegen, waar ambacht & gastronomie samenkomen, vind je culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Sam en zijn collega's nemen ons deze ochtend mee op een korte ontdekkingsreis door hun bijzonder sfeervol ingerichte groothandel en zullen ons kennis laten maken met het grootste topkwaliteit assortiment. Bij terugkomst in het Grand Café worden wij door de versspecialisten van de HANOS volledig in stijl en gastvrij ontvangen. Onder het genot van heerlijke hapjes is er alle tijd om open en ongedwongen met elkaar te netwerken. Kortom, dat wordt proeven en genieten! 

AGENDA

Donderdag 16 november 2023

09:00 uur

Ontvangst in het Grand Café met koffie/thee en lekkernijen

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Sam van den Driesschen

09:45 uur

Culinaire en smakelijke ontdekkingsreis door de bijzonder sfeervol ingerichte groothandel

10:00 uur

Netwerken onder het genot van heerlijke hapjes van de versspecialisten

11:00 uur

Einde bijeenkomst

LOCATIE:

HANOS Nijmegen
Energieweg 84
6541 CZ Nijmegen

Je bent dus op donderdag 16 november van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en samen te genieten van een ochtend vol delicatessen en inspiratie! 

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe