spotlight-bnb

Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland!

  • 19 oktober 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Riverland Healthcentre

Op donderdag 19 oktober 2023 zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij Riverland Healthcentre Nijmegen, de grootste industriële gym met verenigingsgevoel! Gastheer Hernany Hernandez, eigenaar en manager van Riverland, ontvangt ons met zijn enorme enthousiasme en gastvrijheid in de dansfoyer van zijn complete centrum voor sport en gezondheid. Aan het einde van de bijeenkomst, rond 11:00 uur, is er de gelegenheid om deel te nemen aan een korte rondleiding om kennis te maken met alle facetten van Riverland.

Riverland is niet zomaar een sportschool, dat zie en voel je meteen als je binnenloopt. De grote hallen van de oude fabriek in de Biezen, waarin de gym is gevestigd, ademen sfeer en historie. In een retro-omgeving, in industriële stijl, werk je vol inspiratie aan jezelf. Het gevoel bij Riverland is heel anders dan bij een normale sportschool. Dankzij de persoonlijke begeleiding en de kleine groepjes heb je hier makkelijker contact met gelijkgestemden. Dat zorgt voor een verenigingsgevoel en kan zelfs tot hechte vriendschappen leiden.

Je kunt er fitnessen, er is een health team (fysio en sportdiëtist) en ze hebben een ruim aanbod aan groepslessen (o.a. yoga, zumba, kickboksen en breakdance). Op verschillende locaties in Nijmegen geven ze ook bootcamps, lekker in de buitenlucht. Hoe dan ook, het enthousiasme van de leden en de inzet van de medewerkers zorgen voor een gezellige, ongedwongen sfeer.

Community als basis van jouw succes!
Taste the culture of Riverland! 

Het afgelopen jaar is Riverland verhuisd naar een nieuw pand dat 4,5 keer groter is dan de voormalige locatie. Met deze grote stap stond Riverland en haar team voor de uitdaging om de visie en cultuur scherp te stellen om zo de community en nieuwe aanwas van leden warm op te vangen. Om het team en de organisatie goed te begeleiden in deze grote ontwikkeling is Riverland bijgestaan door Piet, een veelgevraagde spreker en coach. Hij is meer dan 30 jaar actief geweest in de voormalige Sovjet Unie, Iran en Afghanistan met als belangrijkste werk het opleiden van jonge leiders, NGO's en ondernemers in landen waar opbouw van een andere cultuur nodig is. Met zijn vele ervaring in het ontwikkelen van visie en het scherp krijgen van kernwaarden, weet Piet de ondernemers op de juiste manier te coachen zodat zij deze kunnen toepassen bij het samenstellen van de strategische doelen binnen de onderneming. Zijn grootste passie is om gezonde en winstgevende ondernemingen te creëren, die een sociale en betekenisvolle impact op hun omgeving hebben.

AGENDA

Donderdag 19 oktober 2023

09:00 uur

Ontvangst in de dansfoyer met koffie/thee/smoothies en lekkernijen

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Hernany Hernandez in het theater

09:45 uur

Gastpresentatie 'Community als basis van jouw succes! Taste the culture of Riverland!' 

10:00 uur

Vrij netwerken

11:00 uur

Mogelijkheid tot deelname aan een kleine rondleiding (graag opgeven bij aanmelding)

LOCATIE:

Riverland Healthcentre
De Biezen 1
6541 BN Nijmegen

Je bent dus op donderdag 19 oktober van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en ontdek hoe mooie samenwerkingen de bouwstenen kunnen zijn van jouw grote succes! 

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe