spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe start 2023 swingend bij Doornroosje!

  • 19 januari 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Doornroosje

Op 19 januari a.s. zijn we te gast bij Doornroosje, al ruim 50 jaar hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Van pop, rock en hiphop tot techno, metal en jazz: voor liveshows ben je bij Doornroosje aan het goede adres. Onze gastheer Toine Tax (Directeur Doornroosje) ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het Café van Doornroosje. 

Sinds de oprichting in 1968 is Doornroosje uitgegroeid tot een modern poppodium en het epicentrum voor muziek in Nijmegen. Met een grenzeloze liefde voor muziek werkt het team elke dag om artiesten en publiek samen te brengen. Met een kleine maar krachtige vaste kern en een grote club enthousiaste medewerkers en vrijwilligers organiseren ze in totaal bijna 500 activiteiten per jaar, waar meer dan 500.000 muziekliefhebbers van kunnen genieten. Net als de popmuziek zelf is Doornroosje constant in beweging en nog lang niet uitgegroeid. Kwaliteit, professionaliteit en respect staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien is er veel aandacht voor de talentontwikkeling van de muzikanten van de toekomst.

Na de ontvangst in het Café van Doornroosje krijgen de netwerkers een kijkje achter de schermen bij één van de bekendste en oudste poppodia van Nederland om te ervaren hoe de magie van een goede livebeleving gerealiseerd wordt. Aansluitend komen we weer bij elkaar in het Café en is er gelegenheid om ongedwongen en gezellig met elkaar te netwerken. 'Het leven mooier maken met livemuziek, daar gaan we voor. We do music!'

AGENDA

Donderdag 19 januari 2023

09.00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkernijen in het Café van Doornroosje 

09.30 uur

Welkomstwoord en introductie door gastheer Toine Tax, Directeur Doornroosje 

09.40 uur

Een kijkje achter de schermen

10.00 uur

Vrij netwerken in het Café 

11.00 uur

Einde van de ochtend

Je bent dus op donderdag 19 januari 2023 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij Doornroosje, gelegen naast het centraal station van Nijmegen.

Graag tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe