spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe opent de deuren naar succes!

  • 16 mei 2024
  • 09:00
  • 11:00
  • MHB

Op donderdag 16 mei 2024 zijn we, in samenwerking met onze gastheer Gemeente Overbetuwe, op bezoek bij MHB | Dutch Masters of Steel since 1667 in Herveld. Fabian Miceli (accountmanager bedrijven) en Dimitri Horsthuis - Tangelder (wethouder en 1e locoburgemeester) van de Gemeente Overbetuwe ontvangen de netwerkers van Business Netwerk Betuwe met gepaste trots in het Grand Café van het oudste familiebedrijf uit de regio en tevens winnaar van de Betuwe Onderneemt Beter Award 2023 in de categorie Industrie & Bouw. Na het welkomstwoord van Dimitri zal Simon Mathijssen (algemeen directeur MHB) ons in een korte presentatie meenemen in de prestigieuze projecten en het internationale succes van MHB. Om 11:00 uur is er nog de mogelijkheid om eventueel deel te nemen aan een rondleiding door de showroom en het museum.

De Gemeente Overbetuwe telt ruim 48.000 inwoners, verdeeld over 11 dorpskernen. Het ligt in het hart van de regio Arnhem en Nijmegen. De gemeente biedt rust, ruimte, bedrijvigheid en alle denkbare voorzieningen binnen handbereik. Dit maakt Overbetuwe een aantrekkelijke gemeente om te wonen, te werken én te ondernemen. Een snelle en directe dienstverlening begint bij het juiste aanspreekpunt. Fabian is hét centrale aanspreekpunt voor ondernemers.

Business Netwerk Betuwe opent de deuren naar succes!
In het jaar 1667 begon Mathijs Henricx als meestersmid de weg te banen voor MHB in het centraal gelegen dorp Herveld. Al meer dan 350 jaar wordt het eeuwenoude ambacht van staalmeesterschap van vader op zoon doorgegeven, inmiddels al 12 generaties lang. Na al die eeuwen heeft MHB nog steeds met trots het hoofdkwartier in Herveld en werkt nu samen met partners uit de hele wereld. Het Nederlandse familiebedrijf heeft een lange traditie van innovatie, vakmanschap en kwaliteit. Zij zijn de exclusieve ontwikkelaar en fabrikant van hun gepatenteerde thermisch onderbroken stalen profielsystemen voor zowel binnen- als buitenprojecten, waarmee ze projectgericht kunnen detailleren. Met een team van meer dan 200 medewerkers in Nederland en Roemenië, maakt MHB de meest esthetische, best presterende en duurzame stalen ramen en deuren ter wereld. Van ontwerp tot oplevering verzorgen zij het gehele proces. Simon biedt ons met zijn korte presentatie een kijkje in de keuken van deze wereldmarktleider!

Locatie

MHB | Dutch Masters of Steel since 1667
Onderstalstraat 3
6674 ME Herveld

Je bent dus op donderdag 16 mei 2024 van harte welkom om aangenaam en succesvol te komen netwerken bij MHB in Herveld!

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe