spotlight-bnb

Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!

  • 21 december 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Boscafé de Zweef

Op donderdag 21 december 2023 is Business Netwerk Betuwe te gast bij Boscafé de Zweef en gaan we samen het jaar 'zweefvol' afsluiten! Omgeven door bos, maar toch met een kilometers ver uitzicht over het zweefvliegveld van de Nijmeegse Aeroclub, is Boscafé de Zweef een unieke locatie. Gastheer Julian Bos, bedrijfsleider bij Boscafé de Zweef, ontvangt de netwerkers deze ochtend in de warme en sfeervolle stretchtent. Volledig in Kerstsfeer gaan we kennismaken met een bijzondere omgeving waar twee passies samenkomen tot één geheel.

Boscafé de Zweef is naast lunchen, borrelen en vieren het perfecte vertrekpunt voor een wandel- of mountainbike rondje. Daar waar natuur en zweefvliegen prima samen gaan, kan je volop genieten, ontspannen en de stijgende/landende zweefvliegtuigen spotten. Daarbij hebben ze meer te bieden! Wat dacht je van een potje jeu de boules? Voor de zakelijke markt is er voldoende gelegenheid om op een passende wijze een bedrijfsfeest of vergadering te organiseren.

Business Netwerk Betuwe geeft je vleugels!
Zweefvliegveld Maldens Vlak bestaat volgend jaar 70 jaar en de Nijmeegse Aeroclub telt momenteel ruim 100 leden. Het vliegveld ligt prachtig in de bossen van Heumensoord. Je ervaart als zweefvlieger het contrast tussen de bebouwde omgeving en de natuur. Een adembenemend mooie ervaring voor beginners. En vanuit Malden kun je als gevorderde piloot fraaie tochten maken in een uitgestrekt luchtruim. T
ijdens de rondleiding in het nieuwe clubgebouw bieden Joost Rutten en Pierre Lauran ons deze ochtend een kijkje achter de schermen. We worden meegenomen in de fascinerende wereld van het zweefvliegen!

AGENDA

Donderdag 21 december 2023

09:00 uur

Ontvangst in de sfeervolle stretchtent met koffie/thee en heerlijke patisserie 

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door Steven Balsem, eigenaar van Boscafé de Zweef

09:40 uur

Een interessante rondleiding bij de Nijmeegse Aeroclub

10:00 uur

Vrij netwerken

11:00 uur

Einde van de ochtend

LOCATIE:

Boscafé De Zweef
Groesbeekseweg 55A
6581 BJ Malden

Je bent dus op donderdag 21 december van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en het jaar gezellig in Kerstsfeer samen af te sluiten.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe