spotlight-bnb

Franse Sferen

  • 20 augustus 2020
  • 09:00
  • 11:00
  • Nederlands Wijnbouwcentrum

Met de mooie sfeerbeelden is het heerlijk nagenieten van een 'formidabele' ochtend bij onze partner Nederlands Wijnbouwcentrum in wijndorp Groesbeek! Commercieel manager en gastvrouw Sheila Evers ontving de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op gepaste wijze in Franse sferen op het aangename terras met prachtig uitzicht op de wijngaard van de Wijnhoeve de Colonjes. Na het netwerken was er een interessante rondleiding in de wijngaard en de moderne wijnkelder om een kijkje te nemen in het proces van en rondom de wijnproductie. Het was een geweldig inspirerende ochtend waar wij met veel plezier op kunnen terugkijken.

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Franse sferen bij Business Netwerk Betuwe

Ook in de maand augustus ontvingen wij iedereen voor de zomerbijeenkomst van Business Netwerk Betuwe! Op uitnodiging van onze partner en gastvrouw Sheila Evers, commercieel manager bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, waren wij van harte welkom om op 20 augustus 2020 met elkaar in heerlijke Franse sferen open en ongedwongen te netwerken.

Over de locatie en bijeenkomst

Het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek, is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. Het centrum leent zich daarbij ook uitstekend voor leuke familie- en bedrijfsuitjes. Dit alles in een professionele omgeving, waar bovendien ruimte wordt geboden aan mensen die, om welke reden dan ook, net wat minder makkelijk aan een reguliere baan komen.

De prachtige ambiance van het gebouw en terras, met uitzicht op de wijngaard, voldeed bij uitstek aan de huidige voorgeschreven RIVM maatregelen! Met Business Netwerk Betuwe hebben we op een fantastische coronaproof locatie wederom een ultiem vakantiegevoel ervaren. Aansluitend was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een rondleiding in de wijngaard en moderne wijnkelder, om inzicht te krijgen in het proces van en rondom de wijnproductie.

Programma

  • 09:00 Ontvangst met koffie, thee, fruitwater en lekkernijen
  • 09:30 Welkomstwoord en ontvangt door gastvrouw Sheila Evers
  • 09:35 Vrij netwerken op terras en in de wijngaard
  • 11:00 Mogelijkheid tot deelname aan rondleiding in wijngaard en wijnkelder

Contactgegevens

Nederlands Wijnbouwcentrum Groesbeek | Sheila Evers
Bereikbaar via: 024–7111080 en welkom@nederlandswijnbouwcentrum.nl

Lees hier meer over het Nederlands Wijnbouwcentrum

Corona

Vanzelfsprekend conformeert Business Netwerk Betuwe zich aan de COVID-19 maatregelen. Lees hier meer over de COVID-19 maatregelen.

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe