spotlight-bnb

Klanten in het hart raken

  • 20 februari 2020
  • 09:00
  • 11:00
  • Giesbers Retail

Met de leuke sfeerimpressie van onze mediasponsor Erjan Valkenburg van Expanded is het heerlijk nagenieten van een geweldige ochtend bij onze partner Giesbers Retail in Duiven. Gastheer Jorg Giesbers nam op 20 februari 2021 de netwerkers van Business Netwerk Betuwe mee in de dynamische en innovatieve wereld van de ultieme klantbeleving. Tijdens een interessante rondleiding door de studio's hebben we kennis kunnen vergaren, sfeer mogen proeven, maar bovenal ervaren wat Giesbers als 360 graden omnichannel communicatiebureau allemaal te bieden heeft.

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Hoe raak jij je klant écht in het hart?

Op donderdag 20 februari 2020 waren we met Business Netwerk Betuwe te gast bij onze partner Giesbers Retail te Duiven, een 360 graden omni-channel communicatie bureau met werkelijk alles in-house. Op uitnodiging van onze gastheer Jorg Giesbers, Business Developer van Giesbers Retail, waren we van harte welkom om een kijkje te nemen in deze dynamische en innovatieve wereld. Giesbers Retail beschikt over eigen foto- en film studio's. Hier werken teams van producers, fotografen, stylisten en decorbouwers elke dag aan uitlopende producties. Giesbers Retail zet de consument centraal en creëert de ultieme beleving rond een merk, met als uiteindelijke resultaat: de consument écht in het hart te raken.

We starten deze ochtend met een goede kop koffie/thee en lekkernijen. Na een korte introductie van Giesbers Retail zal een leuke rondleiding plaatsvinden door de studio's. Tijdens deze rondleiding worden we meegenomen in de wereld van dit omni-channel retail bureau om meer kennis te vergaren, de sfeer te proeven en te zien wat Giesbers Retail allemaal te bieden heeft. Giesbers Retail zet altijd nét die extra stap om het verschil te kunnen maken. Laat je meenemen in de wereld van de ultieme klantbeleving!

Over de locatie en bijeenkomst

Door de combinatie van de kennis van Retail en de constante drang naar innovatie is Giesbers Retail al meer dan 50 jaar toonaangevend in het Retail landschap. De expertise van Giesbers Retail is dan ook niet onopgemerkt gebleven door grote retailbedrijven van Nederland; Etos, Intergamma, PLUS en Makro zijn onder andere vaste klanten. Retail zit bij Giesbers dus echt in de genen, wat ook duidelijk blijkt uit de naam. Echter heeft Giesbers ook een groot B2B klantenpallet, met specialisten op onder andere merkpositionering en online marketing. Het team van Giesbers Retail bestaat uit zo’n 70 specialisten, ieder bevlogen met zijn eigen taak.

Giesbers Retail beschikt over eigen foto- en film studio's. Hier werken teams van producers, fotografen, stylisten en decorbouwers elke dag aan uitlopende producties. Van product- en foodfotografie tot model/fashion. Maar ook complete settings worden in de studio's door middel van de nieuwste technieken in beeld gebracht. Giesbers Retail zet de consument centraal en creëert de ultieme beleving rond een merk, met als uiteindelijke resultaat: de consument écht in het hart te raken.

Programma

  • 09:00 Ontvangst met koffie, thee en lekkernijen
  • 09:30 Welkomstwoord en ontvangt door gastheer Jorg Giesbers Business Developer van Giesbers Retail
  • 09:35 Rondeleiding door studio's en aansluitend vrij netwerken
  • 11:00 Einde programma

Contactgegevens

Nederlands Wijnbouwcentrum Groesbeek | Sheila Evers
Bereikbaar via: 026-3699250 en welkom@giesbersretail.nl

Lees hier meer over Giesbers Retail

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe