Focus Filmtheater Arnhem

spotlight-bnb

Focus op succes

 • 26 november 2020
 • 09:00
 • 11:00
 • Focus Filmtheater

For your eyes only

De aftermovie laat perfect zien hoe wij óók ten tijde van corona elkaar live kunnen ontmoeten en is een mooie herinnering aan een super geslaagde ochtend bij Focus Filmtheater in hartje centrum Arnhem! Met 30 netwerkers per tijdslot waren we op donderdag 26 november te gast in het nieuw gebouwde theater aan het Audrey Hepburnplein. Een multifunctionele locatie met 5 filmzalen, een openlucht dakzaal, terras en café-restaurant. Samen met Pieter Dekker van Dekker Audiovisueel Advies en Ralph Dassen van Focus Arnhem ontving ik de sponsoren, partners en leden van Business Netwerk Betuwe voor een uniek kijkje achter de schermen in deze filmische omgeving met de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid. Na een korte promofilm in filmzaal 2 en interessante rondleiding in het theater, hebben we aansluitend aan tafels in de foyer, onder het genot van een heerlijke koffie/thee/cappuccino To Go van naastgelegen Panino Mi Gusta Espressobar, persoonlijk en volledig coronaproof met elkaar kunnen netwerken.

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Focus op succes samen met Business Netwerk Betuwe

Op donderdag 26 november a.s. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast bij Focus Filmtheater in Arnhem. Het is ons wederom gelukt om in deze lastige tijd op creatieve en vindingrijke wijze een passende invulling te geven aan onze maandbijeenkomst, rekening houdend met de eisen die door het RIVM worden gesteld. Gastheren Pieter Dekker van Dekker Audiovisueel Advies en Ralph Dassen van Focus Filmtheater ontvangen de netwerkers deze ochtend graag in twee sessies, geheel volgens de dan geldende regels, in de foyer van het theater. Voor de koffie- en theevoorziening op deze bijeenkomst is er een mooie co-creatie tot stand gekomen met de nabij gelegen Panino Mi Gusta Espressobar.

Over de locatie en bijeenkomst

Focus Filmtheater is een filmtheater dat sinds 1973 is gevestigd in het Arnhemse centrum. Het in 2018 nieuw gebouwde theater, gevestigd op het Audrey Hepburnplein in Arnhem, is met vijf filmzalen, een openlucht dakzaal, terras en café-restaurant multifunctioneel inzetbaar. Op loopafstand van het station en voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van beeld en geluid, biedt het eigentijdse Focus Filmtheater een unieke filmische omgeving met volop mogelijkheden voor vergaderingen, workshops, lezingen, presentaties of feestelijke bijeenkomsten. Naar wens aangevuld met een cultureel programma op maat.

Pieter Dekker van Dekker Audiovisueel Advies heeft aan de wieg gestaan van de nieuwbouw. Wat komt er kijken bij het (audiovisueel) ontwerpen en inrichten van een nieuw te bouwen theater en hoe wordt het in de praktijk gebruikt? Ben jij benieuwd naar hoe je 'Focus' houdt gedurende een dergelijk meerjarenproject? Pieter Dekker en Focus Filmtheater nemen je graag mee voor een kijkje achter de schermen.

Programma

 • 08:30 of 10:30 Koffie/Thee to go bij Panino Mi Gusta (naast Focus Filmtheater)
 • 08.35 of 10:35 Ontvanst door José en Dominique in Focus Filmtheater
 • 08:45 of 10:45 Welkomstwoord gastheren Pieter Dekker van Dekker Audiovisueel Advies en Ralph Dassen van Focus Filmtheater. Aansluitend een promofilm en rondleiding door het theater
 • 09:15 of 11:15 Aan tafel netwerken in groepen van vier
  Informeel netwerken tijdens de High Coffee & Tea
 • 10:00 of 12.00 uur Einde bijeenkomst met Koffie/Thee to go bij Panino Mi Gusta (naast Focus Filmtheater)

Contactgegevens

Focus Filmtheater | Ralph Dassen
Bereikbaar via: 088-1900666 en info@focusarnhem.nl

Lees hier meer over het Focus Filmtheater

Corona

Vanzelfsprekend conformeert Business Netwerk Betuwe zich aan de COVID-19 maatregelen. Lees hier meer over de COVID-19 maatregelen.

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe