spotlight-bnb

Samenwerken doe je Zoo! Samen op safari

  • 14 september 2020
  • 09:00
  • 11:00
  • Burgers Zoo

Met de mooie aftermovie en foto's gaan onze gedachten weer terug naar de super geslaagde bijeenkomst in Koninklijke Burgers' Zoo & Safari Meeting Centre. Op 14 september jl. waren we met Business Netwerk Betuwe te gast in het sfeervolle restaurant van het Safari Meeting Centre, een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met adembenemend mooie uitzichten op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush. In het auditorium gaf gastspreker Constanze Mager-Melicharek, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE) een inspirerende presentatie over 'natuurlijk leiderschap' en na het netwerken was er een interessante rondleiding door het dierenpark.

Hoofdsponsor Avodesch Video Basant Online Emixion Huisstijl Dikke Huisstijl

Samenwerken doe je Zoo!

De zomer is nog niet helemaal voorbij en daarom starten wij ons nieuwe netwerkseizoen graag op een tropische en avontuurlijke locatie! Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in de woestijn! De netwerkers van Business Netwerk Betuwe was op maandag 14 september 2020 te gast bij Burgers' Zoo! We waren op uitnodiging van onze partner en gastvrouw Josine Wouters, Hoofd Sales & Events bij Koninklijke Burgers' Zoo & Safari Meeting Centre, van harte welkom om elkaar te ontmoeten in het sfeervolle restaurant van het Safari Meeting Centre, een professioneel congrescentrum in Afrikaanse stijl met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush van Burgers' Zoo.

Over de locatie en bijeenkomst

Burgers' Zoo is een veelzijdige dierentuin gelegen in Arnhem met veel verschillende leefomgevingen zoals het park, de safari, de desert, de mangrove, de rimba, de bush en de ocean. Sinds de oprichting door Johan Burgers, de eerste eigenaar en naamgever van het Arnhemse dierenpark, is het park altijd een echt familiebedrijf gebleven. De Arnhemse dierentuin staat wereldwijd bekend om haar ecodisplays en trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Door de manier van presenteren kunnen bezoekers daadwerkelijk op zoek gaan naar dieren en planten. Zowel flora als fauna worden in een ecodisplay zo realistisch mogelijk getoond. Deze presentaties zijn veelal overdekt en het gehele jaar te bezoeken.

Mensen zijn ook maar sociale dieren. In onze huidige arbeidswereld ligt veel nadruk op goede samenwerking; om met een geschikte taakverdeling een wrijvingsloos proces en een optimaal resultaat te realiseren. Onze gastspreker Constanze Mager, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE), beschouwt de samenwerking in het dierenrijk en onderzoekt het fenomeen 'natuurlijk leiderschap'. Aansluitend tijdens het netwerken kunnen de ondernemers, middels een vragenspel, op individueel niveau onderzoeken welke apenbaas in elk van hen schuilt.

Programma

  • 09:00 Ontvangst met koffie/thee met iets lekkers
  • 09:30 Welkomstwoord en ontvanst door gastvrouw Josine Wouters
  • 09:35 Gastpresentatie 'Samenwerken doe je Zoo!' door Constanze Mager, Bioloog en Manager Conservatie, Onderzoek en Educatie (COE)
  • 10:00 Aan tafel informrmeel netwerken in groepen van vier
  • 11:00 Mogelijkheid deelname rondleiding door Burgers Zoo
  • 12.00 uur Einde bijeenkomst

Contactgegevens

Burgers Zoo Arnhem | Constanze Mager-Melicharek
Bereikbaar via: 026-3537201 en events@burgerszoo.nl

Lees hier meer over de mogelijkheden van Burgers Zoo

Corona

Vanzelfsprekend conformeert Business Netwerk Betuwe zich aan de COVID-19 maatregelen. Lees hier meer over de COVID-19 maatregelen.

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe