spotlight-bnb

Ben jij de leider van nu? Begin met inzicht in jezelf!

  • 16 februari 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • Postillion Hotel Arnhem

Op 16 februari a.s. zijn we te gast bij Postillion Hotel Arnhem. Met veel enthousiasme ontvangt onze gastvrouw Yvonne de Knecht (accountmanager bij Postillion) de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in de bar van het hotel. Postillion Hotel Arnhem is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving nabij Natuurpark De Hoge Veluwe, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en de Rosendaelsche golfclub. Of het nu voor zakelijke reizigers of voor families is, Postillion Hotel Arnhem biedt een aangenaam verblijf. Het restaurant, een charmante brasserie, de bar en goed uitgeruste, comfortabel ingerichte kamers zorgen ervoor dat de gasten zich optimaal kunnen ontspannen. Met 12 multifunctionele zalen is Postillion Hotel Arnhem ook dé ideale locatie voor een evenement, conferentie, expositie en vergader- of brainstormsessie. Tevens is er een Business Point waar je in alle rust jezelf kan terugtrekken en effectief kan doorwerken.

Ben jij de leider van nu? Begin met inzicht in jezelf!

Leiderschap gaat over gedrag en wie je bent. Veel leiders vinden het lastig om aan te geven waar ze goed in zijn en vertellen liever waar ze niet goed in zijn. Dat komt omdat het natuurlijk is om jezelf te vergelijken met een andere leider. Waar leg jij de nadruk op? Wil jij een ander kopiëren of wil je jezelf ontdekken? Of focus jij je op je eigen talenten? 

Gastspreker Conchita Wormer, leiderschapstrainer en coach uit Nijmegen, neemt ons deze ochtend mee in leiderschap en voorkeursgedrag van jou als ondernemer. Conchita maakt de brug van leiderschap naar jou. In een interactieve gastpresentatie geeft ze ons direct wat tips mee.


AGENDA

Donderdag 16 februari 2023

09.00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkers in de bar van het hotel op de begane grond

09.30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastvrouw Yvonne de Knecht in de congreszaal op de 1e verdieping

09.40 uur

Aansluitend de gastpresentatie 'Ben jij de leider van nu? Begin met inzicht in jezelf!' door Conchita Wormer, Bureau voor Zakelijk Zelfvertrouwen

10.00 uur

Vrij netwerken in de bar van het hotel op de begane grond

11.00 uur

Einde van de ochtend

Je bent dus op donderdag 16 februari 2023 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken bij Postillion Hotel Arnhem, gelegen nabij de snelweg A12 tussen Arnhem en het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

 

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe