spotlight-bnb

Beleef de kunst van netwerken bij BNB, see you zoen!

  • 20 april 2023
  • 09:00
  • 11:00
  • The Akwart Experience

Op donderdag 20 april a.s. zijn we met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast bij The Akwart Experience in Elst, een Instagrammuseum waar je alles mag aanraken en zoveel foto's mag maken als je wilt. Dat maakt dat dit museum een eigen karakter en een unieke beleving heeft. Er zijn zeventien ruimtes met allemaal verschillende onderwerpen waar je al je creativiteit naar boven mag laten komen.

The Akwart Experience is dé locatie voor een ludiek bedrijfsuitje, fotoshoot en/of een creatieve vergadersessie. Gastvrouw Anneke in t Zandt en gastheer Rob Smit, beide eigenaar van The Akwart Experience, zullen ons deze ochtend welkom heten in de ontvangstruimte en laten ons graag kennismaken met deze inspirerende locatie.  

The Akwart Experience.... een beetje vreemd, maar zó leuk!!

Waarom? Omdat je kunst op een andere manier beleeft en je daarnaast ook ongegeneerd lol hebt! In het Instagrammuseum lopen we een route waarbij iedere kamer zijn eigen thema heeft. We mogen veel (Instagram) foto’s maken, lekker rondkijken en/of we scannen de QR code die meer vertelt over de kamer. Zo gaan we op een ongedwongen manier kennis maken met diverse kunstenaars en stromingen uit de kunst. Kortom, raak geïnspireerd door deze unieke locatie door wat je ziet, doet en beleeft. 

AGENDA

Donderdag 20 april 2023

09:00 uur

Ontvangst met koffie/thee en lekkers in de ontvangstruimte van The Akwart Experience

09:30 uur

Welkomstwoord en ontvangst door gastvrouw Anneke in t Zand en gastheer Rob Smit

09:40 uur

Vrij netwerken

10:30 uur

Samen op ontdekkingsreis door de inspirerende themakamers van het instagrammuseum 

LOCATIE

The Akwart Experience
Industrieweg Oost 11
6662 NE Elst (Gld.)

Je bent op donderdag 20 april 2023 van harte welkom om aangenaam te komen netwerken en ongedwongen kennis te maken met diverse kunstenaars, stromingen uit de kunst en de mogelijkheid om dit allemaal vast te leggen op jouw eigen (ludieke) manier! 

Tot dan!

Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters

 

Aanmelden voor aanstaande bijeenkomst

Business Netwerk Betuwe