YveY, Masters in Hospitality

YveY, Masters in Hospitality

Hospitality

o    Wij bieden full service hospitality outsourcing voor sport- of evenementenlocaties. YveY voegt waarde toe aan jouw hospitality door een complete beleving neer te zetten. Zodat jij weer kunt focussen op waar je goed in bent, je eigen expertises! Hierbij voldoen we altijd aan uiteenlopende wensen. Van high-end met kaviaar en oesters tot bier en bitterballen; wij spreken de taal van de plek en het moment waar we leveren. Als geen ander snappen wij de markt en weten we wat de gast wenst. Het leveren van topprestaties, dát is onze ambitie.

Stadions

o    Sinds 2010 is YveY in Nederland dé partner op het gebied van stadioncatering. Wij zijn actief bij N.E.C. Nijmegen, VVV-Venlo, en MVV Maastricht.Stadioncatering is van grote invloed op de beleving van bezoekers in een voetbalstadion. Het draait om de juiste mix van kwaliteit en aanbod. Inmiddels verzorgen we bij diverse stadions de publieks- en/of de businesscatering. We gaan met voetbalclubs in gesprek over stadioncatering, hospitality in het stadion, businesscatering en hoe je nou het maximale rendement haalt uit je stadion én uit je publiek. Hoe geef je sponsoren hetgeen wat maakt dat ze trouw blijven aan je club? Of hoe laat je ze voelen dat ook na een nederlaag er in de hospitality een overwinning behaald kan worden?

Events

o    Een onvergetelijke indruk achterlaten is waar wij bij YveY voor staan. Het organiseren van een event kan een hele uitdaging zijn, en wij begrijpen dat als geen ander. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen. Hoe we dat doen? Door alle elementen naadloos op elkaar te laten aansluiten. Of je nou een gala organiseert, een benefietavond, concert, diner met internationale gasten, lunch op een unieke locatie, een bruiloft, begrafenis, feestavond, festival, sportevent, galadiner, haringparty, een zakelijk event, congres, rally, surpriseparty, stadionconcert, of vanuit je organisatie bent gevraagd om het jaarlijkse personeelsfeest te plannen: YveY staat voor je
klaar.

Voor wie

In een dynamische markt zoals die van ons, draait het om het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties. Bij YveY geloven we in een transparante, open en eerlijke samenwerking als basis voor succesvolle partnerships. We durven het roer om te gooien en in te grijpen wanneer nodig, maar we erkennen ook het belang van koersvastheid. Met oog voor elk detail en een gedeelde visie vanaf het begin, leggen we een solide basis voor succes. Door duidelijke verwachtingen en heldere doelstellingen weten we wat we van elkaar kunnen verwachten. Op die manier bouwen we niet alleen sterke verbindingen, maar boeken we ook resultaten die ertoe doen. Samen creëren we een stevig fundament voor succes.

Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden bij YveY, bel of mail gerust dan bespreek ik dit graag onder het genot van een kop koffie.

Hartelijke groet,
Janou Heetkamp