UniPartners

UniPartners

UniPartners Nijmegen, dat zijn wij! In 2007 voegden we ons als nieuwe vestiging bij het UniPartners-netwerk. Vanaf januari 2018 zijn we gevestigd in het Elinor Ostromgebouw op kamer -1.505 op de Radboud Universiteit.

UniPartners is dé non-profit organisatie die u laat profiteren van de meest recente kennis van universitaire topstudenten. Wij zijn een consultancy netwerk van ambitieuze studenten die samen een academisch adviesbureau leiden met 12 vestigingen verspreid over heel Nederland.

Wij gaan op zoek naar bedrijven die met interessante vraagstukken lopen. Hierbij kun je denken aan een vraagstuk rondom de promotie van je bedrijf, maar ook een vraagstuk rondom concurrentie of groei van je bedrijf. Door onze uitgebreide database van studenten beschikken wij over iedere gewenste studieachtergrond. Op deze manier wordt voor ieder complex vraagstuk een advies op maat gegeven. Tijdens het project begeleidt UniPartners de studentconsultant om uw zorgen volledig weg te nemen.

In een gesprek komen wij gezamenlijk tot een projectomschrijving. Met dit project in de hand gaan wij voor u opzoek naar de beste student. Zo weet u zeker dat uw project met passie en expertise zal worden uitgevoerd. Wanneer studenten de kans krijgen om hun creatieve en frisse blik los te laten, bouwen zij mee aan een betere toekomst voor uw organisatie.

Op de hoogte blijven van al wat UniPartners te bieden heeft? Je kan ons volgen op LinkedIn, ons bellen of bezoeken op ons kantoor (Elinor Ostromgebouw kamer - 1.505).