The Next Brand

The Next Brand

Als jong kind wist ik, ik wil later zakenvrouw worden. Ik zag het helemaal voor me. Een business opbouwen en alle ‘zaken’ regelen. Als kind in groep 8 begon ik met de organisatie van grote en kleine feesten - van professionele uitnodigingen voor de hele buurt tot dj in de tuin. Na een media opleiding op de Universiteit Utrecht begon ik bij de televisie. Ik dook in een dynamische branche. Na wat vliegjaren volgde de overstap naar een groot event- marketingbureau. Voor ondernemers organiseerden we De Week van de Ondernemer en voor A-merken realiseerden we de mkb-marketing.

Toch bleef het onrustig bij mij... ik wilde het allerliefste zelf die ‘zaken’ opbouwen. Met die drijfveer gooide ik mezelf in 2010 in het diepe als zzp-er en een paar jaar later ontstond het eigen bureau; THE NEXT BRAND. Dit voelde als thuiskomen, dit is mijn missie. Andere bedrijven helpen groeien.

Sinds 2014 zijn we een stabiel merkbureau voor mkb bedrijven, zorg, onderwijs en overheid.
Voor de klanten zijn we een langdurige, creatieve partner. Met de eigen zaak blijven we ontwikkelen en ontdekken. Deze drive zorgt ervoor dat ik er met veel passie en aandacht voor ga. Met het team van THE NEXT BRAND maken wij ook van jouw bedrijf een sterk merk.

Wij geloven dat ieder bedrijf een merk kan zijn. Juist daarom helpen wij de regionale sterspelers. Een gedreven onderneming nóg sterker maken, daar gaan wij voor. Als je ons bureau beter leert kennen zal je merken dat we eerlijke feedback geven en houden van een goede grap. De snelle marketingpraatjes zijn niets voor ons. De koffie staat klaar en de deur staat open. Tenzij de muziek keihard staat…

Het begint bij de ontmoeting. Bel of mail me op: 06-41 77 68 64
nika@thenextbrand.nl of kijk op www.thenextbrand.nl