The Green Meeting Center Arnhem

The Green Meeting Center Arnhem

The Green Meeting Center

Geïnspireerd door ons 360 graden uitzicht op het Arnhemse groen, onze centrale ligging in het energielabel A WTC-gebouw pal naast Arnhem Centraal Station en actuele thema's als duurzaamheid en vitaliteit is The Green Meeting Center Arnhem getransformeerd in de enige 100% klimaatneutrale vergaderlocatie van Gelderland!

Verduurzamen staat nooit stil en het is onze doel met ons duurzame vergaderconcept onze opdrachtgevers en gasten te inspireren om (on)bewust duurzame keuzes te maken bij het boeken van bijeenkomsten maar ook tijdens de bijeenkomsten op locatie.

We geloven dat aandacht, innovatie en ontmoetingen bijdragen aan een groenere samenleving. Daarom bieden wij een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij we jou en je gasten betrekken bij onze groene missie want samen duurzaam denken en doen, daarmee bouwen we met elkaar aan een groene toekomst.

Wilt u sparren over duurzame ideeën in de vergaderwereld? Bent u benieuwd hoe u met uw bijeenkomst een steentje bij kan dragen aan een groenere wereld en wilt u graag vergaderen met een 360 graden uitzicht over Arnhem? Neem dan gerust contact met mij op!

U kunt mij bereiken per mail op marleen.donkers@thegreenarnhem.nl of per telefoon op 06 52 52 74 89.