Sparkling Concepts

Sparkling Concepts

Too much is never enough

Sparkling Concepts ontwikkelt concepten en producten die exclusief, visueel aantrekkelijk en van deze tijd zijn, we helpen bij het optimaliseren van uw (inkoop)processen én we helpen bij het ontlasten van uw personeel zonder dat dit ten koste gaat van uw marge.

We zijn horecaondernemers geweest, die Sparkling Concepts zijn begonnen vanuit de passie om andere ondernemers te helpen om te groeien naar bijvoorbeeld meer omzet, minder personeel en een fijne werkstructuur te creëren. Wij zijn niet alleen de adviseur, we helpen bij het optimaliseren van uw inkoopprocessen, het ontwikkelen van nieuwe en smaakvolle recepten en het implementeren van slimme structuur en planning. Met meer dan 20 jaar werkervaring en meerdere horecaondernemingen te hebben gehad, delen we graag onze kennis met andere ondernemers om nóg meer uit hun onderneming te halen.

Wij bieden ondersteuning bij het samenstellen van nieuwe menu- en drankenkaarten voor uw hotel of restaurant, het opstellen van inkoop- en personeelsbeleid, en het herinrichten van uw onderneming. Ontdek een wereld vol creatieve mogelijkheden, waaronder avontuurlijk eten, geëvolueerde smaakpapillen, onverwachte combinaties en nieuwe ingrediënten.

Wij helpen u bij het vinden van nieuwe smaakcombinaties door de selectie van ingrediënten en het ontwikkelen van nieuwe recepten voor uw menukaart. In onze ogen is "too much never enough".

Onze passie is het ontwikkelen van unieke en sprankelende concepten die een twist geven aan bestaande concepten. Wij helpen u graag om uw onderneming en assortiment naar een hoger niveau te tillen. Met onze jarenlange ervaring in de horecabranche zijn wij experts in het bedenken van vernieuwende gerechten en producten, het creëren van de perfecte sfeer en het vinden van leveranciers die passen bij uw visie en doelgroep.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe menukaart, een thema-avond, een nieuwe productlijn of een compleet nieuw concept voor uw zaak, wij denken graag met u mee en zorgen voor een concept dat helemaal past bij uw bedrijf, uw doelgroep en uw gasten. En het mooie is, we blijven betrokken bij uw bedrijf, zelfs na de conceptontwikkeling, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd sprankelend en vernieuwend blijft.

Benieuwd naar concepten die we eerder hebben bedacht? Kijk dan eens naar onze projecten en ontdek hoe we uw horecaonderneming naar een hoger niveau kunnen tillen!