Revenue Creative

Revenue Creative

Wilt u groeien met uw organisatie?
Revenue Creative, Mark Leferink op Reinink

Mijn naam is Mark Leferink, vader van vier kinderen en ik woon in Nijmegen. Als ondernemer vind ik het erg leuk organisaties te helpen met hun groei.

Verandering van een tijdperk
De wereld digitaliseert in een moordend tempo en als je blijft werken zoals je altijd hebt gedaan ga je de boot missen. Internet is volledig geintegreerd in ons leven en heeft de manier waarop wij komen tot een aankoopbeslissing volledig veranderd. Om de juiste klanten aan te trekken is het zaak om te bouwen aan een online profilering die helpt om de aandacht te krijgen en vast te houden. Dit vraagt veel meer dan het bouwen van een website en het plaatsen van social media posts. Vaak wordt geld uitgegeven aan diverse communicatiemiddelen zonder echt te meten en te weten welke middelen echt zinvol zijn voor het halen van de omzetdoelstelling. Wij halen veel meer uit uw marketingbudget en laten het rendement zien op uw business!

Wie zijn we?
Wij zijn een digital marketing bureau en gevestigd in de Mr. Franckenstraat in Nijmegen en werken landelijk. Wij helpen onze opdrachtgevers bij het ontwikkelen van hun digitale marketingstrategie en het uitvoeren van hun marketingprogramma. Wij bouwen aan een stevig fundament voor bedrijven die willen groeien en werken aan de transformatie naar de online wereld. Revenue Creative opereert volledig onafhankelijk, objectief en aan de hand van het door ons beproefde best practice- procesmodel.

Onze diensten:

  • Positionering
  • Digitale strategie
  • Website-ontwikkeling
  • Online marketing

Wat klanten zeggen over ons:
Fleet Complete: Mark (Revenue Creative) heeft met zijn team onze verwachtingen overtroffen. Door hun filosofie en de juiste online aanpak heeft dit ons in 6 maanden tijd al een leadstroom van 800 Marketing Qualified Leads (MQL) opgeleverd.

IT-Mobile: Mark is een enthousiaste online marketing professional gericht op resultaten. Hij heeft ons er van overtuigd een volgende stap te maken in onze (digitale) marketing en het anders aan te pakken.

Wil je verder groeien met je organisatie? Spreek me aan tijdens een bijeenkomst of neem contact op via onze website of telefoonnummer 0653373095 Dan zetten we samen marketing om naar winst!