PMC Invest

PMC Invest

Gedeeld succes!

De altijd gedreven Bob Rutgers is zeker geen onbekende in het Nijmeegse. Door zijn betrokkenheid en affiniteit met de stad en met zijn relaties is Bob de drijvende betrouwbare kracht achter PMC Invest. PMC Invest is uitgegroeid tot een succesvol vastgoedinvesteerder. Diezelfde gedrevenheid en persoonlijke benadering vloeien over in PMC Invest.

“Daarmee hoop ik af te rekenen met het conservatieve imago en gedachtengoed rondom vastgoedbedrijven. Samen met het team investeren we niet alleen in de panden, maar juist ook in de klanten.

Gezamenlijk met de klant streef ik ernaar een geschikte en op maat gemaakte werkplek te creëren. Een fijne werkplek naar tevredenheid, is essentieel voor gezonde en productieve werknemers en daarom de basis voor een gezond bedrijf. De klanten van PMC Invest zoeken ons uit en andersom omdat we beide op dezelfde manier in de wedstrijd zitten en elkaars taal spreken.

Dit is denk ik de reden van het succes, een gedeeld succes

We zijn dynamisch en toekomstgericht, waarbij het klantenportfolio wordt gezien als het waardevolste bezit ten opzichte van bedrijfspanden, kantoorruimte en logistieke ruimte in Nijmegen en omgeving. We kennen als het gaat om onze activiteiten exploitatie, verhuur en investering twee belangrijke waardes: service en communicatie.

Alles gaat in goed overleg. Men kan ervan uitgaan dat afspraken nagekomen worden en alles perfect geregeld wordt. Van de allereerste oriëntatie tot en met de finale eindoplevering.

Gezamenlijk en met korte lijntjes staan we paraat om welk probleem dan ook adequaat op te lossen voor onze klanten. En zo hoort het.”

Bent u benieuwd wat PMC Invest voor u kan betekenen of heeft u een algemene vraag? Zij staan u graag te woord! PMC Invest wil u graag in een vrijblijvend gesprek van goed advies voorzien.

PMC Invest B.V., Straalmanstraat 10, 6521 JL Nijmegen - 024-3333666 – info@pmcinvest.nl of bezoek de website: www.pmcinvest.nl.