Verploegen

Verploegen

U heeft iets te vieren en zoekt de perfecte locatie. Een plek waar u en uw gasten zich welkom voelen en de organisatie in goede handen is. Bij Verploegen weten we als geen ander wat er komt kijken bij het regelen van een event. We begeleiden u van a tot z bij het samenstellen van het programma en helpen u bij het maken van de vele keuzes en afwegingen. Voor elk budget en elke gelegenheid hebben wij een passend aanbod.

Mogelijkheden

Gastvrijheid zit ons in het bloed en daarom gaan we tot het uiterste om al uw wensen te realiseren. We organiseren de meest uiteenlopende feesten en evenementen. Waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt? Bedrijfsfeesten, jubilea, afscheidsrecepties, huwelijksfeesten, exclusieve diners, verzamelbeurzen, examens, geboortefeesten, kerstborrels, reünies, examenfeesten, verjaardagen, borrels, communiefeesten, concerten, … Eigenlijk te veel om op te noemen.

Organisatie

Wij hebben genoeg ervaring en inspiratie om samen met u iets unieks neer te zetten. Soms is het moeilijk om uit alle mogelijkheden te kiezen of alle details te overzien. Wij begeleiden u hier graag in, we doen al 80 jaar niets anders dan evenementen op rolletjes laten verlopen. Van de culinaire invulling tot de decoratie in de feestzaal en van de tijdsindeling tot het inhuren van artiesten: U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Zalen

Onze 11 zalen variëren van klein en intiem tot groot en zakelijk. Zo kunnen we voor elk evenement een passende ruimte bieden. Uiteraard stemmen we de opstelling van het meubilair en de aankleding van de zaal af op het type bijeenkomst en uw wensen. Wij hebben alle faciliteiten in huis om uw feest onvergetelijk te maken.

Catering

Bij een feest horen lekkere hapjes en drankjes. Maar ook voor een uitgebreide lunch, een high tea of een exclusief diner draait onze chef-kok zijn hand niet om. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook als er speciale dieetwensen zijn.

Bereikbaarheid en parkeren

Wie een feest geeft wil dat de gasten moeiteloos op hun plaats van bestemming komen. Verploegen in Wijchen ligt aan het knooppunt met de A50 en de A73 bij Nijmegen en is daarmee prima bereikbaar voor automobilisten. Zij parkeren gratis op ons royale parkeerterrein. Ook met de bus, fiets of trein (Station Wijchen) zijn wij prima bereikbaar.