Ketelhuis

Ketelhuis

OVER KETELHUIS
Bij Ketelhuis kun je heerlijk dineren of lekker borrelen onder een industriële atmosfeer. In Ketelhuis vind je het karakter van het oude Ketelhuis terug, zoals de oorspronkelijke meterkasten, de oude schoorsteen. Bij Ketelhuis kun je ook terecht voor catering, bijeenkomsten, vergaderruimte, feesten en partijen zowel overdag als ´s avonds. Wij organiseren ook zelf leuke activiteiten. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

GERECHTEN
Wij serveren eigentijdse urban gerechten tot authentieke smaken uit mama’s keuken. Ons concept bestaat uit foodsharing met keuze uit vele gerechten. Zo kun je niet alleen meer gerechten proeven, maar het maakt het eten ook nog gezelliger.

HISTORIE KETELHUIS
Ketelhuis, met zijn karakteristieke schoorsteen van 18 meter, is gebouwd rond 1940. In Ketelhuis werd stoom opgewekt door verbranding van kolen, olie, gas en andere brandstoffen. Deze stoom werd in Thermion gebruikt om machines aan te drijven en leverde er warmte. De benaming ‘ketelhuis’ is ontleend aan de stoomketels die gebruikt werden om water tot stoom te verhitten.

Voor meer informatie zie www.ketelhuislent.nl