Jaap Penders Jurist

Jaap Penders Jurist

Brunet

Brunet Advocaten bestaat sinds 1979. Wij zijn gespecialiseerde advocaten die luisteren naar hun cliënten en doorgaan wanneer anderen het opgeven. Wij helpen ondernemers met contracten, overnames, geschillen met leveranciers, arbeids- en huurkwesties en omgevingsvergunningen. Op Brunet.nl leest u wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Cliënten vragen mijn expertise over contracten en financieel recht. Ik maak commerciële contracten en algemene voorwaarden en beoordeel deze. Ik adviseer u over risico’s in uw bedrijfsvoering en het recht. Samen met u kom ik tot een snelle en acceptabele oplossing van uw geschil met klant of leverancier. Met mijn jarenlange proceservaring behartig ik uw belangen in de rechtszaal met succes. Daarnaast adviseer en procedeer ik bij vraagstukken over de zorgplicht van een bank, onder meer bij krediet, beleggen, frauderegistraties of opzegging van bankrekening of bankrelatie.

Mijn ervaring

Ik ben 22 jaar advocaat, waarvan 12 jaar bij advocatenkantoren op de Amsterdamse Zuidas en 10 jaar in Nijmegen. Het helpen van cliënten met mijn kennis en ervaring, het oplossen van een probleem, en de spanning en dynamiek van een juridische procedure maken mijn werkzaamheden leuk. Naast mijn beroep houd ik van suppen, racefietsen en bord- en kaartspellen zoals Monopoly en de kolonisten van Catan. Ook hier spreekt strategie, geluk en spanning om het spel te winnen mij aan. Suppen in de zomer op de Lentse Plas of de Spiegelwaal is een heerlijke manier van ontspannen en van de natuur te genieten. Ik breng graag mijn tijd door met mijn familie. Ik heb twee kinderen van vier en zes jaar die mij jong houden. Ik help uw onderneming graag verder en spreek u graag bij een bijeenkomst van Business Netwerk Betuwe. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: 024-381 09 90 of penders@brunet.nl