International Audio Holding

International Audio Holding

Wie ben ik?

Ik stel mijzelf graag aan jullie voor. Mijn naam is Bart Lemkens en ik ben Sales Manager bij International Audio Holding. Ik ben werkzaam bij dit prachtige bedrijf sinds 2021.

Woonachtig in het prachtige Gendt samen met mijn vrouw en 2 kids nadat we vanuit Lent zijn verhuisd voor meer rust, ruimte en ons droomhuis. Van oorsprong kom ik uit de evenementenbranche. En heb dan ook aardig wat jaren in Nijmegen en omstreken prachtige opdrachten mogen realiseren. Mijn vrije tijd spendeer ik graag buiten in de tuin en bij de bbq, en als het even kan zoek ik het water op om mijn hobby en passie duiken te beoefenen.

Wat doet International Audio Holding?

International Audio Holding is het moederbedrijf achter de 2 merken Siltech & Crystal Cable.

Dit jaar 2023, vieren wij ons 40-jarige bestaan van Siltech. Deze merken staan garant voor kwaliteit, vakmanschap, technologie en ontwikkeling. Onze kabels, luidsprekers en elektronica voor de High End Audio liefhebbers worden in Elst door 35 medewerkers met veel zorgvuldigheid en passie ontwikkeld en met de hand gemaakt. Al onze producten zijn door jarenlang onderzoek en ontwikkeling Internationaal geprezen voor hun prestaties en klank. Door onze unieke massief zilveren geleiders - ontwikkeld door onze inhouse R&D afdeling - en andere hoogwaardige materialen te gebruiken in al onze kabels, staan wij garant voor een uniek en absoluut hoogkwalitatief product.


Waarom hebben wij ons aangesloten bij Business Netwerk Betuwe?

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en altijd op zoek naar verbetering, nieuwe contacten en nieuwe technieken/inzichten. Door ons aan te sluiten bij deze fantastische club hopen wij ook van jullie te leren en nieuwe contacten en of inzichten te krijgen. Ontwikkelen en jezelf verbeteren kan altijd. Ook na 40 jaar! Daarom kom ik graag met jullie in contact. Zodat we eens van gedachten kunnen wisselen. Tot snel!