Hart voor burn-out

Hart voor burn-out

Hoi, ik ben Gaiane Abrahamian, moeder van 2 kinderen. Mijn roots liggen in Armenië. Vanaf mijn 16de mocht ik mijn leven verder vorm geven in Nederland. Dat heeft me zweet, bloed en tranen gekost maar here I am, geworteld en gegroeid. Toen ik 4 jaar in Nederland was richtte ik de eerste Armeense jongeren vereniging in Nederland op. Na mijn MER opleiding heb ik gewerkt bij Hekkelman Notarissen en daarna bij Gemeente Nijmegen.  

Ik ben ervaringsdeskundige in chronische aandoeningen, een zware burn-out met depressie en suïcidale gedachtes. Ik ging me verdiepen in fysieke en mentale gezondheid. In 2021 heb ik een onderzoek gedaan in Armenië naar burn-outs.
Ik miste de samenhang en een integrale aanpak op maat. Daarom heb ik een unieke, exclusieve, all-in methode ontwikkeld. Deze methode biedt een duurzame en een structurele oplossing bij mentale en fysieke klachten.

Als stress- en burn-outcoach en orthomoleculaire therapeutegeef ik op maat gemaakte trainingen aan werknemer en leidinggevenden over verschillende onderwerpen, waaronder de samenhang tussen mentale en fysieke gezondheid, het herkennen en aangeven van grenzen, het verband tussen onderdrukte emoties en ziektes, de impact van voeding en levensstijl op gezondheid, en handvaten aan leidinggevenden voor duurzaam herstel van medewerkers.

Voordelen voor bedrijven: kostenreductie, verzuimreductie, verzuimpreventie, minder arbeidsconflicten, betere imago.

In het kader van preventie en curatie van fysieke en mentale klachten geef ik ook voetreflexmassage en stoelmassage. Voetreflexmassage zorgt voor ontspanning, stress vermindering, pijnverlichting, stimulatie van het zenuwstelsel en het versterking van het immuunsysteem.

Velen kampen met nek- schouder- en rugklachten. Stoelmassage is een laagdrempelige manier om deze klachten te verhelpen. Stoelmassage is geen overbodige luxe binnen organisaties. Dat zorgt voor stressverlichting, verbeterde houding, verbeterde bloedcirculatie, verhoogde energie en alertheid, verlichting van spierspanningen.

Organisaties kunnen voetreflexmassage en/of stoelmassage vouchers aanschaffen. Leuk te geven bij beterschapswensen of als een mooie cadeau voor bij secretaresse dag.

Ik verbind graag gezondheid, geluk en veerkracht met elkaar. Dat leidt tot meer levens- en werkvreugde.

Last but not least…ik maak mentale en fysieke issues bespreekbaar en help taboes te doorbreken. Dat doe ik als spreker en als documentairemaker. Lees daar meer over op de LinkedIn.