De Zweef

De Zweef

Onze locatie

Of je nou zpp’er bent en graag buiten de deur werkt, op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie voor jouw team of juist een (net)werkborrel wilt organiseren en nog op zoek bent naar een geschikte locatie, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stretchtent
Op ons buitenterras hebben we het hele jaar door een grote stretchtent met zitplaats voor 100, of staplaats voor 300 personen. Door middel van windschermen en heaters is dit zelfs in de koudere maanden een heerlijke plek voor jouw gelegenheid.

Borreltuin
Naast de stretchtent ligt onze gezellige borreltuin. ‘s Zomers is deze plek perfect voor barbecues, borrels of bijvoorbeeld een familiedag. Met de speeltuin op een paar meter lopen én een jeu de boules baan onder je voeten is het de ideale plek om je een hele dag te vermaken!

Binnen
Liever een feestje binnen? In ons gezellige café is er zitplaats voor 80 gasten of staplaats voor 250 dansende gasten.

Het balkon
Wat dacht je van een borrel of diner tijdens golden hour met uitzicht over het zweefvliegveld? Dan is ons nieuwste balkon de ideale plek. Op ons balkon is er zitplaats voor 40 gasten of staplaats voor 100 gasten.

Julian

Julian vervult samen met 2 anderen de rol van bedrijfsleider. Al sinds het begin van de partij! Julian houdt zich voornamelijk bezig met vernieuwen en verbeteren van alle bedrijfsprocessen maar is natuurlijk altijd nog te vinden op de vloer tijdens drukke dagen of met partijen. Met veel liefde is hij (samen met het management team) het gezicht van Boscafé De Zweef. 

Kylian

Inmiddels volledig werkzaam als partij-coördinator en dus dé contactpersoon als het gaat om jouw bruiloft, bedrijfsfeest, familiedag en ga zo maar door. Net als Julian is hij te vinden op de vloer met de mooie drukke zomerdagen of om alle partijen en evenementen in goede banen te leiden.